.:: ثبت شده در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ::.
آخرین اخبار :
دور ریختن نمونه های بهتر Galaxy S4، و انتخاب نسخه نهایی ارزان تر جمعه بازیار : نینجاهای کوچک نگاهی به ویژگی های جدید نرم افزاری در گلکسی اس 4 تجهیزات جانبی گلکسی اس 4: کاور S View با دریچه شفاف برای مشاهده آگاه س... اولین کالبد شکافی گلکسی اس 4 را هم چینی ها انجام دادند- آخـریـن اخبار
اخبار سايت
3 زلزله بالای 8.5 ریشتر در 6 سال: آخرالزمان نزدیک است؟۲۹ فروردين ۱۳۹۰
در بین زلزلهشناسان این بحث درگرفته که آیا زمینلرزههای بسیار بزرگ سالیان اخیر، تنها یک تصادف و پیک آماری هستند یا نشان از رخدادهای بزرگتری دارند؟
مجید جویا: از اواخر سال 2004 / 1383، سیلی از زلزلههای بزرگ و سونامیهای پیامد آنها، دنیا را تکان داده است، ابتدا تمام آب اقیانوس را به جزایر اندونزی کوبید، سپس شیلی را زیرورو کرد، و در نهایت هم آن بر سر ژاپن آورد که دیدیم و خواندیم. زلزلههایی با این قدرت، به ندرت رخ میدهند: از سال 1900 تاکنون، تنها 7 زلزله با قدت بیش از 8.8 ریشتر (زمینلرزهای که شیلی را لرزاند) در سراسر زمین ثبت شدهاند.
پس چه شده که سه تا از این هفت زمینلرزه تنها در یک بازه زمانی نسبتا محدود شش سال رخ دادهاند؟ در حالی که برخی از دانشمندان ادعا میکنند که این «ابر لرزهها» ممکن است پیشقراولان طوفانی از زمینلرزههای بسیار بزرگ باشند، خیلیهای دیگر به توضیح دیگری باور دارند که بر مبنای آن، موجی از زلزلههای بزرگ که زمین را فرا گرفته ، چیزی بیش از یک نوسان آماری نیست.
به گزارش نیچر، چارلز بیوف، زلزلهشناس بازنشسته سازمان زمین شناسی ایالات متحده (USGS) در دنور کلرادو میگوید سیل اخیر زلزلهها در اقصی نقاط زمین، تا حد زیادی شبیه به مجموعه زلزلههایی است که در نیمه قرن گذشته رخ داده ات. زمینلرزههای آن دوره که شامل 3 زمینلرزه با قدرت بیش از 9 ریشتر بود، ابتدا کامچاتکا، بعد شیلی و در نهایت آلاسکا را در یک بازه زمانی 12 ساله لرزاند. به گفته بیوف که در گردهمایی سالیانه انجمن زلزله شناسان امریکا در ممفیس تنسی سخن می گفت، احتمال این که زلزلههایی با چنین قدرتی در چنان بازه زمانی کوتاهی رخ دهند کمتر از 4 درصد است.
در بهروزرسانی تحلیلی که اولین بار در ژوئن 2005 / خرداد 1384 منتشر شد، بیوف و همکارش دیوید پرکینز، از زمینشناسان سازمان زمینشناسی امریکا، ادعا کردهاند که دور تازه زمینلرزههای بزرگ شاید نشاندهنده آغاز یک دوره از ابر لرزهها در سراسر زمین باشد. به گفته بیوف، با توجه به مدل طراحی شده آن دو، احتمال این که یک زمینلرزه دیگر با قدرت یبش از 9 ریشتر یا بیشتر در 6 سال آینده رخ دهد، تقریبا 63 درصد است.
با در نظر گرفتن گزارشهایی که اکنون دانشمندان در مورد قدرت شگرف زلزله 9.0 ریشتری توهوکو که در 11 مارس 2011/ 20 اسفند 1389 ژاپن را درهم نوردید، میدهند، این هشدار ترسناکتر به نظر میرسد. در جریان این همایش، پژوهشگران اعلام کردند که شوک اصلی زمینلرزه، یک واسطه زلزلهای تا پیشاز این قفل شده را، در ناحیهای به درازای 250 کیلومتر و پهنای 170 کیلومتر دچار گسست کرد. به رغم اینکه قسمت عمده انرژی زلزله در دو دقیقه اول آن آزاد شد، پسلرزههای متعدد (که خیلی از آنها بیش از 6.4 ریشتر قدرت داشتند) در 20 دقیقه پس از آن رخ دادند. به گفته پژوهشگران، زمینلرزه و پسلرزههای آن، روی هم رفته مناطقی را دچار گسست کرد که تا پیش از آن، در 5 زلزله جداگانه میلغزیدند. در نتیجه، کل منطقه شمالی هونشو که بزرگترین جزیره ژاپن است، تقریبا یک متر به سمت شرق جابجا شد، در حالی که ناحیهای که کمترین فاصله را با مرکز زلزله داشت، 5.4 متر به طور افقی جابجا شد و یک متر هم از ارتفاع آن کاسته شد؛ و این فرونشست ناگهانی، سبب افزایش خسارات سونامی مرگباری شد که دقایقی بعد جزیره را در نوردید.
با این وجود، به گفته خیلی از دانشمندان، همسانی ظاهری چنین ابر لرزههایی، که شامل زلزلههای اخیر در اندونزی، شیلی و ژاپن میشود، میتواند بدون هیچ ارتباط مستقیمی بین آنها رخ داده باشد. ریچارد آستر، پژوهشگر ژئوفیزیک در موسسه معدنکاوی و فناوری نیومکزیکو میگوید: «هنگامی که شما تستهای آماری انجام میدهید، غالبا به اعداد هیجانانگیزی میرسید». این خوشهبندیها را میتوان در مورد زلزلههای کوچک هم انجام داد. از سال 1900، تنها 4 زلزله با قدرت بیش از 8.5 ریشتر اتفاق افتاده است. وی میافزاید در حالیکه زلزلهشناسی مدرن تنها کمی بیش از یک قرن قدمت دارد، فرایندهای زمینشناختی که منجر به وقوع زمینلرزههای بزرگ میشوند، بیش از صدهاهزار سال زمان بردهاند تا به اینجا رسیدهاند.
به دنبال الگو
در یک تحقیق دیگر، اندرو مایکل، زلزلهشناس سازمان زمینشناسی امریکا در منلوپارک کالیفرنیا، دادههای مربوط به زلزلههای بزرگ را بررسی کرد تا شواهدی از خوشههای زلزلهای و ارتباط بین آنها پیدا کند. به جای استفاده از یک حد مشخص برای دامنه زلزله، او تحلیلهای آماری متعددی را با استفاده از حدهای پایینی متفاوت قدرت زلزله انجام داد تا به الگویی برای زلزلههایی که در بازههای زمانی چند ماهه تا چند ساله رخ داده بودند برسد؛ و البته هیچ چیزی پیدا نکرد. او میگوید: «من خیلی چیزها را آزمودم و هیچ دلیلی نیافتم که به استناد آن بتوانم تصادفی بودن این خوشهها را رد کنم.»
البته این بدان معنی نیست که زلزلههای بزرگ، سبب تحریک فعالیتهای زمینشناختی دیگر نمیشوند. تقریبا 4 ماه بعد از این که زلزله سال 2004 اندونزی را لرزاند، زلزله دیگری با دامنه 8.6 ریشتری، درست در همان ناحیه رخ داد که به گفته دانشمندان، نتیجه باز توزیع فشار در زیر پوسته زمین در اثر زلزله اول بود. به گفته آستر، عموما دامنه این جابجایی فشارها محدود به ناحیه کوچکی در همان همسایگی است. البته وی میافزاید به رغم وجود شواهدی دال بر اینکه حرکت زمین در اثر زلزلههای بزرگ، سبب تحریک زلزلههای کوچکی در هزاران کیلومتر دورتر میشود، هیچ نشانهای وجود ندارد که بتوان ادعا کرد چنین تحریکی برای زلزلههای بزرگ هم اتفاق میافتد.
تحقیق دیگری نیز که به تازگی منتشر شده، این ادعا را تایید میکند. تام پارسونز، زلزلهشناس سازمان زمینشناسی امریکا به همراه آرون ولاسکو از دانشگاه تگزاس در الپاسو، بانکهای اطلاعات زلزلههای سازمان زمینشناسی را بررسی کردند تا دریابند که آیا زلزلههای 7 ریشتری و بالاتر، سبب تحریک زلزلههای متوسط در نقاط دیگر جهان شدهاند یا خیر. در بازه زمانی 1979 / 1358 تا 2009 / 1388، 205 زلزله بالای 7 ریشتر رخ دادهاند. به رغم اینکه خیلی از این زلزلهها سبب بروز پسلرزههای محلی در روزهای بعد از وقوع شدهاند، پارسونز و ولاسکو هیچ افزایش متناظری را در تعداد زلزلههای 5 تا 7 ریشتری که در فواصل دور از این زلزلهها رخ میداد، مشاهده نکردند.
در این تحلیل، همچنین ادعا شده که بعد از یک زلزله بزرگ، بازتوزیع فشار در گسلهای نزدیک به مرکز زلزله، به فاصلهای در محدوده 2 یا سه برابر طول گسل اصلی زلزله محدود میشود. به گفته پارسونز، این بدان معنی است که حتی ابر لرزهها هم نمیتوانند سبب بروز زلزلههای بزرگی در فاصله بیش از 1000 کیلومتر از مرکز خود شوند.
D8000 جدیدترین LED سامسونگ
۲۹ فروردين ۱۳۹۰
D8000 جدیدترین LED سامسونگ |
D8000 جدیدترین LED سامسونگ |
D8000 جدیدترین LED سامسونگ |
D8000 جدیدترین LED سامسونگ |
D8000 جدیدترین LED سامسونگ |
D8000 جدیدترین LED سامسونگ |
D8000 جدیدترین LED سامسونگ |
پاکسازي ويروسها بدون استفاده از آنتيويروس
۲۹ فروردين ۱۳۹۰
به گزارش ایتنا به نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران، در اين شرايط با يک ابزار جانبي ميتوان به هر آن چيزي که بر روي ويندوز شما در حال فعاليت است، پي برده و در نتيجه رد ويروس را گرفت.
به گفته كارشناسان در ابتدا نيازمند يک ابزار کم حجم و قابل حمل به نام Autoruns هستيم، کار اين برنامه نمايش تمامي نرمافزارها، فايلهاي Dll ،Codecها و ساير فايلهاي اجرايي ويندوز است.
ابتدا Autoruns را با حجم تقريبي ۶۰۰ کيلوبايت از آدرس زير در سايت مايکروسافت دانلود كنيد: http://technet.microsoft.com/en-au/sysinternals/bb۹۶۳۹۰۲.aspx، پس از دانلود فايل، آن را از حالت فشرده خارج کرده و برنامه را با دو بار کليک بر روي فايل autoruns.exe اجرا کنيد.
پس از اجراي برنامه برروي دکمه Agree کليک کنيد تا وارد محيط برنامه شويد، اين برنامه داراي چندين تب است که در هر تب فايلهاي اجرا شده مربوط به هر مورد قابل مشاهده است.
در تب Everything تمامي برنامهها و فايلهاي فعال قابل مشاهده هستند، روش کار کلي نرمافزار به اين صورت است که اگر ميخواهيد يک نرمافزار و يا فايل، تنها در راهاندازي مجدد سيستم اجرا نشود تيک کنار آن را برداريد، دقت کنيد که در همان لحظه فعاليت برنامه متوقف نميشود و پس از اولين Restart سيستم، فايل اجرا نخواهد شد.
اما اگر ميخواهيد که فايل به هيچ وجه اجرا نشود و کاملا از ليست Autoruns پاک شود بر روي آن راست کليک کرده و سپس Delete را انتخاب کنيد.
براي پي بردن به برنامههاي ويروسي و تفکيک آنها از برنامههاي مربوط به ويندوز و برنامههاي سالم ديگر، ذکر چند نکته ضروري است:
اصولا برنامههايي که در ستونهاي Publisher و Description داراي اطلاعاتي نباشند بسيار مشکوک به ويروس هستند، چرا که داراي هويت نيستند.
اگر نام برنامه براي شما آشنا بوده با اطمينان نميشود گفت که ويروس نيست. در بيشتر مواقع ويروسها با نامهايي ظاهر ميشوند که بخشي از تشکيلات ويندوز تصور ميشوند، مانند Diskfix ،SearchHelper و ….
ويروسها معمولاً در تب Logon قرار ميگيرند (اما نه هميشه!)، پس همواره به تاريخ ايجاد و تغيير فايلها که در Properties هر فايل در قسمت Modified درج مي شود توجه کنيد، اگر تاريخ ايجاد آن به چند روز پيش برگردد، بايد تا حد زيادي به آن مظنون شويد.
به مسير فايل نيز نگاه کنيد، در اکثر مواقع ويروسها در مسير C:\WINDOWS و يا C:\WINDOWS\system۳۲ ذخيره ميشوند. به آيکون فايل در سمت چپ نام برنامه نيز نگاه کنيد، ويروسها معمولا داراي آيکونهاي ويندوزي آشنا هستند.
در پايان اگر هنوز مشکوک هستيد برروي آيتم مورد نظر در نرمافزار راست کليک کرده و برروي گزينه Search Online کليک کنيد تا هويت فايل به صورت آنلاين از طريق اينترنت بررسي شود. وقتي شما مطمئن شديد که مظنونتان ويروس است به ترتيب زير عمل کنيد؛
آيتم مورد نظر را در نرمافزار Autoruns پاک (Delete) کنيد.
پروسههاي مربوطه را در Task Manager با فشردن کليد End Proccess قطع کنيد.
فايلهاي EXE و يا DLL که مسيرشان را قبلاً مشاهده کرديد، پيدا و پاک کنيد و يا به صورتي قرنطينه کنيد که نتوانند به صورت خودکار اجرا شوند؛ سيستم را Restart کنيد.
همچنين پس از Restart سيستم موارد زير را چک کنيد:
در نرمافزار Autoruns ببينيد که آيتمهاي مورد نظر دوباره برگشتند يا خير.
در Task Manager ببينيد پروسههاي مربوط به ويروس وجود دارند يا نه.
آيا رفتارهايي که شما را به ويروسي بودن سيستمتان مظنون کرد هنوز وجود دارند؟ (مانند ارورهاي مختلف).
اگر پاسخ سوالهاي بالا منفي باشد بايد خوشحال باشيد که خودتان بدون آنتي ويروس سيستمتان را پاکسازي کرديد!
نماهایی از سیستمعامل "سیمبین آنا"
۲۹ فروردين ۱۳۹۰
نماهایی از سیستمعامل "سیمبین آنا" |
نماهایی از سیستمعامل "سیمبین آنا" |
نماهایی از سیستمعامل "سیمبین آنا" |
نماهایی از سیستمعامل "سیمبین آنا" |
نماهایی از سیستمعامل "سیمبین آنا" |
نماهایی از سیستمعامل "سیمبین آنا" |
نماهایی از سیستمعامل "سیمبین آنا" |
«نیکلاس کیج» دستگیر شد
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
به گفته پلیس، این زن و شوهر جلوی خانهای که به آنها تعلق نداشت ایستاده بودند و کیج اصرار داشت که این خانه از آنهاست و در حالیکه بازوی همسرش را به سختی میفشرد با پرخاش میخواست به او بفهماند که باید با او وارد آن خانه شود و زمانیکه پلیس به او اخطار داد، شروع به فحاشی کرد.
سخنگوی پلیس گفت: این بازیگر به اتهام اختلال در نظم و آرامش عمومی، مستی در یک مکان عمومی و همچنین خشونت خانگی دستگیر و بازداشت شد ولی چند ساعت بعد از قبال پرداخت وثیقه ۱۱ هزار دلاری به طور موقت آزاد شد.
از بحران جدید ژاپن چیزی میدانید؟
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
بالاخره خانهها بازسازی میشوند، بقایای به جا مانده از زلزله و سونامی جمعآوری میشوند و مواد رادیواکتیو آزادشده محو میشوند. آنچه تا زمان طولانی باقی خواهد ماند، خاطره این فجایع در ذهن مردم است.
بهنوش خرمروز: بیشتر از یک ماه از فاجعه در ژاپن میگذرد. خانههای بسیاری ویران شده، دهکدهها و شهرها مملو از انبوه زبالهها و بقایای خودروها، خانهها و حتی کشتیهای خردشده هستند. بحران اتمی هنوز ادامه دارد و آبهای زیادی به مواد رادیواکتیو آلوده شدهاند. اما بالاخره بقایای تخریب جمع میشود. مواد رادیواکتیو محو میشوند و 200هزار نفری که در سرپناههای موقت به سر میبرند صاحب خانههای تازه میشوند. اما آنچه میماند، خاطره این زلزله، سونامی و بحران اتمی است. نکته مهم اینجاست که ماندگارترین نتیجه بحران ژاپن، نه پزشکی، نه اقتصادی و نه محیطی، که روانشناختی است.
به گزارش نیوساینتیست،باربارا لوپز کاردوزو از بنیانگذاران پزشکان بدون مرز، در سال 1985 / 1364، درست بعد از این که فوران آنشفشان نوادو دلروییز، 23هزار نفر را در کلمبیا کشت، آنجا بود. وی هنوز جیغها را فراموش نکرده و ضجههای مردم بازمانده را زمانی که مورد هجوم خاطرات و صحنههای فاجعه قرار میگرفتند (فلشبکها)، به خاطر میآورد و همین تجربه وی را بر آن داشت تا توجه خود را بر رسیدگی به سلامت روانی افراد پس از حوادث بزرگ متمرکز کند.
ای.اس ویکراما از دانشگاه ایالتی لووآ که روی بازماندگان زلزله و سونامی اقیانوس هند در سال 2004/ 1383 مطالعه میکند هم بر این عقیده است که باید به سلامت روان بازماندگان توجه ویژه داشت. وی میافزاید: «درست است که بازسازی زیرساختها مهم است، اما نباید فراموش کنیم که سلامت روان افراد و فرایند روانی که بعد از فاجعه میگذرانند، زیرساخت جامعه است و نباید از آن غافل شد.»
انواع ضربه (تروما)
طی سه دهه گذشته، روانشناسان و روانپزشکان مطالعات فراوانی را در زمینه تاثیر فجایع بر سلامت روان افراد منتشر کردهاند. بر اساس این مطالعات، بعد از یک فاجعه فناوری، مثل سقوط یک هواپیما، بین 25 تا 75 درصد از افراد نجاتیافته، علایم اختلال استرس پس از ضربه یا به اختصار پی.تی.اس.دی را از خود نشان میدهند. اما معمولا میزان ابتلا به پی.تی.اس.دی در بازماندگان یک فاجعه طبیعی کمتر است، شاید به این دلیل که همه قربانیان یک حادثه سقوط را میتوان شناسایی و ارزیابی کرد، اما این کار در مورد یک زلزله بزرگ امکانپذیر نیست.
فاجعه ژاپن هم به طبیعت برمیگردد و هم به فناوری. در نتیجه باید انتظار علایم پی.تی.اس.دی را داشت. یکی از موارد مشکلساز، اضطراب از تشعشع است. ترس مردم از آلوده شدن به مواد رادیواکتیو خود میتواند به آنها آسیب بزند. در واقع بسیاری از دانشمندان بر این عقیدهاند که آسیب ترس از آلودگی به مواد رادیواکتیو، خیلی بیشتر از خود مواد رادیواکتیو است.
از طرف دیگر، کارکنانی که برای بازگرداندن شرایط نیروگاه داییچی فوکوشیما جان خود را به خطر انداختهاند، احتمالا بیش از همه در معرض خطر قرار دارند. در سال 2008/ 1387 مطالعهای انجام شد که در آن، 295 مرد که به پاکسازی نیروگاه چرنوبیل اوکراین کمک کرده بودند، با 397 مرد دیگر که در همان منطقه بودند اما سهمی در پاکسازی نداشتند، مقایسه شدند. نتایج نشان داد که در بین کارکنانی که روی نیروگاه کار کرده بودند، میزان افسردگی و اضطراب بیشتر بود و این افراد با فراوانی بیشتری به خودکشی فکر میکردند.
از سوی دیگر، عواملی همچون حمایت اجتماعی موثرند. ویکراما سال گذشته مقالهای را منتشر کرد که در آن، سلامت روانی مادران 325 خانواده آسیبدیده از سونامی 2004/ 1383 را در جنوب سریلانکا بررسی کرده بود. در اغلب کشورهای در حال توسعه، مادرها مراقبین اصلی خانواده هستند و به همین دلیل در برابر مشکلات روانی آسیبپذیرترند.
مطالعه ویکراما جالب بود. او نشان داد مادرانی که احساس میکردند در اجتماعی حمایتکننده به سر میبرند، کمتر دچار پی.تی.اس.دی و افسردگی شده بودند. به علاوه افرادی که گروههای مردمی برای امداد و بازسازی خانهها و راهها تشکیل داده بودند، علاوه بر این که زودتر صاحب راه و خانه شدند، بهتر از سایرین از نظر روانی بهبود یافتند.
قدرت فرهنگی
به گفته ویکراما، فرهنگ ژاپنیها صمیمیت خانوادگی را تشویق میکند که میتواند یک منبع اجتماعی مهم باشد. رفتاری که ژاپنیها بعد از بحران و لزوم تخلیه از خود نشان دادند، به خوبی حاکی از این است که آنها دارای یک ویژگی بسیار مهم به نام جهتگیری جمعی هستند، یعنی باور دارند که منافع جمعی بر منافع فردی اولویت دارد.
البته ژاپنیها هم همیشه طرفدار روانشناسی و مراقبتهای روانی نبودهاند. جاشوا برسلو از دانشگاه کالیفرنیا که در سال 1995 / 1374 درست بعد از زلزله کوبه در ژاپن حضور یافت، میگوید: «ایده اهمیت دادن به مسائل روانی خیلی جدید بود. در آن زمان برخی از مردم از آن استقبال کردند و برخی هم نه. یادم میآید یکی از آنها از عبارت "کوکورو نو کی" به معنای "مراقبت از قلب" استفاده کرد و از این طریق، هشیاری نسبت به مراقبت روانی را باارزش دانست.»
اما امروزه ژاپن موسساتی مانند موسسه استرس ناشی از ضربه هیوگو دارد که از سال 2004/ 1383 افتتاح شده و اکنون متخصصان سلامت روان را به مناطق مختلف سندایی میفرستد تا به بازماندگانی که خانههای خود را از دست دادهاند و یا به علت تخلیه منطقه خانه و زندگی خود را ترک کردهاند، کمک کنند. اما بسیاری از کشورهای در حال توسعه چنین منابعی ندارند و به متخصصینی وابستهاند که کشورهای خارجی برای آنها میفرستند. در اغلب موارد هم متخصصین خارجی در کمتر از چند ماه کشور آسیبدیده را ترک میکنند و مردم دیگر به آنها دسترسی ندارند.
لوپز کوردوزو هم این مشکل را به خوبی لمس کرده و میگوید: «ما باید متخصصین سلامت روانی را آموزش بدهیم که بتوانند مراقبتهای روانشناختی پایه را بعد از بحرانها به مردم ارائه دهند. لازم است که این متخصصین از بین افراد همان منطقه باشند. همچنین نیاز به مطالعات و پیشرفتهای فراوان در زمینه داروهای روانپزشکی و درمانهای موثر برای افرادی که از یک حادثه سخت جان سالم به در بردهاند، کاملا محسوس است. بعد از هر فاجعه، ما میبینیم که بیماریهای روانی شدت میگیرند و ما هنوز مطالعات کافی برای کمک به این مردم در اختیار نداریم.»
احتمال کمبود باتری iPod برای اپل
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
از جمله این مشکلات تازه، کمبود انواع باتری برای شرکتهای تولیدکننده دستگاههای الکترونیک است.
به گزارش ایتنا، در این میان شرکت اپل که کشور ژاپن بعضی از باتریهای محصولات آن را تولید میکند نیز با چنین مشکلی مواجه شده است.
شرکت ژاپنی Kureha به عنوان یکی از برجستهترین شرکتهای تولیدکننده انواع پلیمر برای باتریهای با یون لیتیوم به شمار میرود که از زلزله ژاپن بیآسیب نمانده و هنوز مشخص نیست چه زمانی فعالیتهای سابق خود را از سر خواهد گرفت.
این شرکت ۷۰ درصد سهم این نوع باتریها را در اختیار دارد و اپل بخش زیادی از اجزای باتریهای iPod خود را از این ناحیه تامین میکند.
شرکتهای سختافزاری دیگری نیز وجود دارند که بخشی از محصولات آنها از منطقه ياپن تامین میشده و دچار کمبود قطعات یا مواد حیاتی سختافزاری خود شدهاند.
این احتمال وجود دارد که در آینده نزدیک یک افزایش موقتی قیمت در این نوع محصولات به همین دلیل به وجود آید.
نسخه جدید مرورگر اپرا عرضه شد
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
در حالی که مایکروسافت نسخه جدیدی از مرورگر اینترنت اکسپلورر را عرضه کرده و شرکت موزیلا هم نسخه جدید مرورگر خود را به هواداران فایرفاکس پیشکش نموده است، شرکت نروژی اپرا نیز دست به کار شده و نسخه بهروز شده مرورگر اپرا را در اختیار عموم کاربران قرار داده است.
به گزارش ایتنا مرورگر جدید از ویژگیهای قابل توجهی برخوردار است، به گونهای که آن را در عرصه رقابتهای شدیدی که بین مرورگرهای اینترنتی برپاست، به خوبی مورد حمایت قرار میدهد.
از جمله این قابلیتها می توان به بهبود ویژگی اپرا توربو (Opera Turbo) اشاره کرد.
این قابلیت با فشردهسازی صفحات و تصاویر اینترنتی به میزان دو، سه یا چهار برابر (بسته به سرعت اتصال اینترنت) سرعت دانلود وب سایتها را افزایش میدهد.
خصوصیت Speed Dial این مرورگر نیز از جمله مزایایی است که سرعت باز کردن صفحات پربازدید کاربر را بسیار سرعت میبخشد.
برای این منظور کافی است کاربر چند سایتی را که همیشه بازدید میکند در Speed Dial این مرورگر قرار دهد تا تنها با یک کلیک بر روی آنها، صفحه و سایت مربوطه را باز نماید.
این ویژگی در نسخه ۱/۱۱ بسیار بهبود یافته و میتواند از بی نهایت سایت میزبانی کند.
در نسخههای قبلی اپرا Speed Dial گنجایش حداکثر ۲۰ سایت را داشته است.
بنا به ادعای وب سایت رسمی اپرا، بیش از ۱۷۰ میلیون کاربر از مرورگر اپرا استفاده میکنند.
اپرا گفته این آمار در حال افزایش است.
کاربران برای دانلود رایگان نسخه ۱/۱۱ مرورگر اپرا میتوانند به سایت رسمی این شرکت به آدرس
http://www.opera.com/browser/downloadمراجعه نمایند.
چهار زن بد ذات ایران تصاویر
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
۱- مهد علیا مقتدر و توطئه گر
در سال ۱۲۲۰ هجری (۱۸۰۵ پس از زایش مسیح) دختری در خانواده امیر محمد قاسم خان قاجار و بیگم خانم دختر فتحعلیشاه به دنیا آمد که او را ملک جهان نام نهادند. جهان خانم نوه فتحعلیشاه، زن محمد شاه سومین پادشاه از سلسله قاجار، مادر ناصرالدین شاه، و مادر زن امیر کبیر صدر اعظم ایران بود. جهان خانم به چند عنوان آراسته بود، او را مهد علیا میخواندند. این عنوانی بود که نخستین بار به همسر سلطان محمد خدابنده داده شد.
فریدون آدمیت درباره خوی و منش او چنین مینویسد:
«جهان خانم…بسیار باهوش بود، جاه طلب و تجمل دوست، و از زیبائی بیبهره، خط و ربطی داشت، و به شیوه چلیپا خوب مینوشت. به علاوه در فن مکر زنانه استاد بیبدیل بود. منش او را قدرت پرستی و جنون جنسی میساخت. زندگی او پرورده آن دو عنصر بود»
مهد علیا در شانزده سالگی با پسر دائی خود به نام محمد میرزا که چهارده ساله بود پیوند زناشوئی بست و از این پیوند ناصرالدین میرزا (شاه ایران) و ملک زاده خانم (همسر امیر کبیر) به دنیا آمدند.
او در تمام عزل و نصب های در بار نظارت داشت و در شیوه اداره امور کشور دخالت می کرد.
امیر کبیر از نفوذ و سلطه گری این زن جلوگیری کرده و تلاش می کرد از دخالت او در امور مملکتی جلوگیری کند. او هم که به هیچ عنوان حاضر به از دست دادن قدرت نبود بر علیه امیر کبیر شورید و با حیله گری فرمان قتل او را از ناصر الدین شاه گرفت.
۲-تاج الملوک آیرملو(ملکه مادر)
تاج الملوک ایرملو در سال ۱۲۹۵ش به عقد رضاخان میرپنج درآمد. در آن هنگام رضاخان چهل سال و تاج الملوک ۲۵ سال داشت.
تاج الملوک در دوران سلطنت رضاشاه یک بانوی درباری و ملکه ایران بود و به هیچ وجه اجازه ورود در مسائل سیاسی را نداشت و تنها در امور مالی فعالیت می کرد.
تاج الملوک از طرفداران ترویج فرهنگ غربی در دربار ایران بود. این طرفداری به ویژه، پس از سفر او در سال ۱۳۱۲ به آلمان، سویس و فرانسه به جهت دیدار محمدرضا افزون گشت. وی در بازگشت میهمانی های پر خرج به شیوهٔ اروپایی در ایران باب کرد. در ابتدا میهمانی ها شامل زنان و شاهزادگان دربار می شد اما پس از کشف حجاب که خود تاج الملوک نقش اساسی در آن ایفا نمود، این میهمانیها مانند دربار اروپایی به صورت مختلط تشکیل می گشت. وی در عروسی های پسر و دختران خود و همچنین در شکست و جدایی آنان نقش بسزایی داشت به ویژه در مورد پسرش محمدرضا پهلوی حرف اول را می زد.
پس از شهریور ۱۳۲۰ و خروج رضاشاه از ایران به ” ملکه مادر " مشهور گشت و نامه های ملتمسانه رضاشاه به وی مبنی بر بزرگ فامیل بودن و حفظ خاندان پهلوی بر قدرت و اعتبار او افزود. او از ۱۳۲۰ش در امور سیاسی نیز دخالت نمود و با بزرگانی چون قوام، بیات، و ساعد آشنایی و رفت و آمد پیدا کرد، به طوری که پاره ای از تقاضاهای وی پذیرفته می شد. تاج الملوک پس از فوت رضاشاه به عقد شخصی به نام غلامحسین صاحبدیوانی درآمد. صاحب دیوانی از مالکان شیراز بود و خواستار نمایندگی مجلس، پس از نفوذ همسر استفاده کرد و به خواهش تاج الملوک در دوره حکومت قوام نام او از صندوق فسا بیرون آمد و به وکالت مجلس رسید.
اما عمر روابط حسنه او با ملکه نیز چندی نپایید و تدریجاً بین آن دو جدایی افتاد. ملکه مادر در امور سیاسی خود گاه با کمک شمس به فعالیت می پرداخت و گاه با کمک اشرف.
به عنوان مثال انتصاب هژیر به وزارت دربار از اقدامات او و شمس بود. بعدها در عصر حکومت دکتر مصدق ملکه مادر از مخالفین سرسخت او شد و با اشرف پهلوی به تشکیل جناح مخالفین درباری پرداخت. او با عده ای از مخالفین مصدق در مجلس ارتباط داشت و یکی از قطبهای مهم فشار علیه مصدق به حساب می آمد. از جمله افرادی که جزو یاران ملکه مادر به حساب می آمدند جمال امامی، محمدعلی نصرتیان، محمدعلی شوشتری، منوچهر تیمورتاش و مهدی پیراسته بودند. شدت این اقدامات به حدی بود که به دستور دکتر مصدق ملکه مادر و دخترش اشرف از ایران تبعید گشتند.
پس از کودتای ۱۳۳۲ ملکه زندگانی جدید خود را در رفاه کامل شروع کرد و این بار علاوه بر دخالت در امور زندگی فرزندان خویش، به معاملات و سرمایه گذاریهای داخلی و خارجی پرداخت و ظرف مدت کوتاهی یکی از سرمایه داران بزرگ ایران گشت.
او مدت ۳۵ سال با قدرت کامل در دربار پهلوی زندگی کرد و در زمان انقلاب ۱۳۵۷ به کاخ خود در امریکا فرار نمود و همراه فرزندش شمس در آنجا ساکن شد. اندکی بعد به بیماری مبتلا شد و چندی در بیمارستان بستری گشت. و بالاخره در ناباوری اخراج و فوت فرزندش محمدرضاشاه در یکی از بیمارستانهای امریکا در حالی که در تنهایی کامل بسر می برد بدرود حیات گفت.
۳- اشرف پهلوی
اشرف در روز چهارم آبان ۱۲۹۸ ه- ش چند ساعت پس از تولد محمدرضا پهلوی در خانه ای واقع در کوچه ضلع شمال شرقی میدان حسن آباد تهران به دنیا آمد.
انواع قمار در دربار پهلوی به شکل یک تفریح روزمره درآمده بود. اما در دربار هیچ کس در قماربازی به پای اشرف نمیرسید.
ترانزیت مواد مخدر از دیگر سرگرمی های خواهر دوقلوی شاه بود که خودش می گوید به خاطر اینکه به همراه ولیعهد و پادشاه ایران به دنیا آمده بود هیچ گاه انتظار محبت ویژه از سوی خانواده نداشت و این امر بر مشکلات روحی او می افزود.
ازدواج اجباری او با محمد قوام که به دستور پدرش انجام شد در شکل گیری بی بندو باری او نیز موثر بود.
۴- مریم رجوی
مریم رجوی، با نام اصلی مریم قجر عضدانلو، در سال ۱۳۳۲ متولد شد. او پس از دوران تحصیل دبستان و دبیرستان وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و در رشته مهندسی متالورژی فارغ التحصیل شد. او در یک خانواده مسلمان غیر سنتی متولد شده و تا دوران آشنائی با مجاهدین بی حجاب بود.
او ابتدا با ابریشم چی یکی از اعضای گروهک مجاهدین ازدواج کرد اما بعد ها در یک اقدام انقلابی! در یک روز از او طلاق گرفت و با مسعود رجوی ازدواج کرد.
او این روز ها خود را رئیس جمهور منتخب ایران می داند! و می گوید پس از تغییر حکومت در ایران قرار است رئیس جمهور شود.
گروه مجاهدین خلق که مریم و مسعود رجوی رئیس آن بشمار میآیند، جنایاتشان برای تمامی مردم ایران شناخته شده است و نیازی به توضیح نیست.
این گروه در طی دوران جنگ تحمیلی و پیش از آن با همکاری صدام دست به جنایات متعددی در مرزهای ایران زدند و همچنین برنامه های متعدد ترور را نیز در ایران اجرا کرده اند.
باران مرگ در هند
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
صاعقه و بارانهای سیلآسا در هند دستکم 17 قربانی گرفت. به گزارش منابع خبری، بارشهای غیرفصلی در ایالت «کارناتاکای» هند و رعد و برقهای پیدرپی موجب ویرانی خانهها و برقگرفتگی و مرگ چهارتن در منطقه شد. همچنین 13 تن نیز بر اثر تخریب خانهها و باران شدید جان باختند.
خواستگاري ستاره فوتبالی از خانم خبرنگار
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
يكي از ستارگان فوتبال ايران كه زماني در يكي از تيمهاي مطرح پايتخت نيز بازي ميكرده دلبسته يكي از خانمهاي خبرنگار ورزشي شده است.
خبري آتي نيوز، شنيده ايم این جوان عاشق پیشه حتی براي خانم "د.الف" مقداري طلا نیز به عنوان هديه خريده و از او نيز خواستگاري كرده هرچند هنوز جواب مشخصی دریافت نکرده است.
البته اين ستاره اكنون حال و روز خوشي در فوتبال ايران نداشته و ديگر نشاني از آن بازيكن آماده چند سال قبل ندارد اما ظاهرا احساساتش بسيار قويتر شده است!
هرچه باشد امیدواریم این پیوند فرخنده هرچه زودتر اتفاق بیفتد تا ضمن اینکه فوتبالیست های کشورمان با اهالی رسانه، ارتباط بهتری پیدا کنند، خبرنگاران نیز بتوانند اخبار مفیدتری را از این قشر در اختیار خوانندگان قرار دهند.
رئال مادريد بالاخره از بارسا امتياز گرفت
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
دایی : نصيرزاده رنگي است !
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
مشاجره لفظي دايي با مجري تلويزيوني در هياهوي الكلاسيكو
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
خبرگزاري فارس: با شروع الكلاسيكوي 162 و در حالي كه بيشتر مخاطبان ورزشي در حال تماشاي ديدار مسابقه تيمهاي رئالمادريد و بارسلونا بودند، علي دايي در تماس تلفني، مشاجره لفظي با مجري برنامه ورزش از نگاه 2 پيدا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه ورزشي "ورزش از نگاه 2 " شب گذشته با حال و هوايي كاملاً فوتبالي آغاز شد و نيما نهاونديان، مجري اين برنامه با دعوت از علي كفاشيان، رئيس فدراسيون و با توضيحي مختصر در مورد اتفاقات بازي پرسپوليس و استيل آذين، نشان داد كه آقاي رئيس بايد درباره حوادث تلخ فوتبالي هفته هاي پاياني ليگ برتر ايران پاسخگو باشد.
كفاشيان پس از تماشاي صحنه هاي بازي استيل آذين و پرسپوليس و با بازبيني دوباره زد و خورد بازيكنان دو تيم تحت تأثير قرار گرفت، به طوري كه به محض بازگشت دوربين به استوديو وي سختترين مجازات را براي بازيكنان خاطي در نظر گرفت و گفت: متأسفانه اتفاق هاي بدي در اين ديدار رخ داد و ما تصميم داريم اشد مجازات را براي خاطيان اين بازي در نظر بگيريم.
كفاشيان محروميت مادام العمر را براي خاطيان اين بازي رد كرد، اما مدعي شد بايد رأيي صادر شود تا متخلفان اصلي نتوانند به راحتي به فوتبال بازگشته دوباره فعاليت كنند.
رئيس فدراسيون ادامه داد: اين محروميت فقط شامل بازيكنان نخواهد شد، ما اعلام كرده ايم كه مديران عامل باشگاه ها و حتي مديراني كه عضو هيات رئيسه نيز باشند هم با محروميت مواجه خواهند شد.
صحبت ها و به نوعي تهديدهاي كفاشيان ادامه داشت تا اينكه بخش دوم تصاوير كه كمي دراماتيكتر بود به تصوير كشيده شد.
اميد گلمكاني، گزارشگر برنامه در آخرين لحظه ها اشك هاي سوشا مكاني و ناراحتي بازيكنان استيل آذين را نشان داد و كاري كرد كه با بازگشت دوباره دوربين به استوديو صحبت هاي كفاشيان نسبت به حرف هاي دقايق اول برنامه بسيار بسيار آرامتر شد؛ گويي رئيس با ديدن اشكهاي دروازهبان استيل آذين تغيير موضع داد.
كفاشيان در اين بخش اعلام كرد: البته نبايد اين اتفاق را چندان بزرگ كرد چرا كه بازيكنان ما در ليگ بيش از 30 مسابقه انجام داده اند و در بيشتر بازي ها حاشيه زيادي رخ نداده است، بنابراين منطقي نيست كه درگيري بازي پرسپوليس و استيل آذين را اينقدر بزرگ كرد و بزرگنمايي در اين مورد كار خوبي نيست.
تغيير موضع كفاشيان پس از برقراري تماس تلفني مجري برنامه با هوشنگ نصيرزاده، كارشناس داوري همگونتر شد و رئيس راحتتر توانست جوّ فوتبالي كشور را بدون حاشيه توصيف كند.
نصيرزاده با تماس تلفني درباره اتفاقات دقايق پاياني شاگردان دايي و ياوري گفت: درگيري بازيكنان استيل آذين و پرسپوليس چندان جدي نبود و نبايد اين مسئله را زياد بزرگ جلوه داد. البته براي هريك از تخلفها قوانين مرتبطي وجود دارد.
وي در مورد حركت سوشا مكاني و اينكه علي دايي معتقد بوده وي قصد وقتكشي داشته و دليلي براي اجراي بازي جوانمردانه از سوي بازيكنانش وجود نداشته، تاكيد كرد: اگر هم فرض كنيم كه دروازهبان استيل آذين مصدوم نشده بود و قصد اتلاف وقت را داشت، نبايد يك رفتار بد را با رفتاري بدتر جواب داد، چون داور مسابقه همان زمان از دست رفته در وقت هاي اضافي را نيز محاسبه مي كند.
نصيرزاده در حالي اين اظهارات را بيان مي كرد كه در ديگر شبكه صدا و سيما مسابقه حساس تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا در حال شروع شدن بود، اما بهيكباره علي دايي كه گويي از صحبت هاي مجري برنامه و نصيرزاده ناراحت شده بود، مقدمات تماس تلفني را فراهم كرد و چالش شهريار در آستانه ال كلاسيكو 162 با مجري و كارشناش برنامه آغاز شد و از همين جا بود كه سرمربي پرسپوليس انتقادها و حملات خود عليه مجري و كارشناس داوري را آغاز كرد.
دايي در شروع صحبت هايش در مورد اظهارات مجري كه گفته بود؛ مكاني بازيكن بااخلاقي است و مي توان از اين تخلف وي چشمپوشي كرد، عنوان كرد: آن زماني كه ما فوتبال بازي مي كرديم هرگز موهايمان به مدل اين آقا نبود؟! شما از مكاني نبايد در يك برنامه پربيننده تلويزيوني حمايت كنيد. اين كار را مي كنيد شايد دروازهبان استيل آذين دوست شماست.
مجري در پاسخ به اظهارات دايي گفت: ما نظر شخصي نداديم بلكه كارشناس آورديم و سرمربي سرخپوشان در اين هنگام جواب داد: كارشناسي كه پشت خط آورديد رنگي بود و گرايش به يك رنگ و تيم خاص دارد.
به هر حال حساسيت ال كلاسيكو از يك سو و انتقاد تلفني دايي از سوي ديگر كاري كرد كه براي دقايقي تب فوتبال داخلي و خارجي تلفيق شده و نگاه ها را به خود جلب كند، اما تشكر مجري از برقراري تماس تلفني دايي با برنامه و خداحافظي توأم با قدرداني سرمربي پرسپوليس عاقبتي مانند نتيجه بازي رئال مادريد و بارسلونا در ال كلاسيكوي 162 را داشت، چرا كه در آنسوي ميدان هم مردان مورينيو و گوارديولا با دو ضربه پنالتي به تساوي يك بر يك رضايت دادند.
گوسفند عاشق! / عکس ارسالی خوانندگان
۲۸ فروردين ۱۳۹۰
گوسفندی در شهرستان گراش، استان فارس دوقلو زایید که یکی از آنها نر و دیگری ماده است که وسط کمر بچه گوسفند ماده شکل یک قلب زیبا حک شده بود.
دايي روي اخلاقيات پا گذاشت !
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
سوشا مكاني در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استيل آذين درباره اتفاقات بازي روز گذشته اظهار داشت: براي اتفاقاتي كه در بازي با پرسپوليس افتاد، فقط متاسفم. نمي دانم واقعا پرسپوليسي ها ديشب راحت خوابيدند يا نه؟ مي دانم بالاتر از سياهي رنگي نيست اما شب گذشته درس هايي گرفتم كه بسيار خوب و ارزشمند بود و باعث شد همه را بشناسم.
به گزارش خبرگزاري فارس، وي ادامه داد: پرسپوليس در بازي با بنيادكار در ازبكستان به دنبال يك امتياز بود و براي وقت كشي و رسيدن به هدفش مدام از اين كارها مي كرد و بازيكنان با اخلاق و حرفه اي ازبكستاني با اينكه مي دانستند پرسپوليسي ها فيلم بازي مي كنند اما باز هم توپ را در اختيار آنها قرار مي دادند. همه ديدند كه من واقعا از ناحيه كمر دچار مشكل بودم و اگر قصد اتلاف وقت داشتم توپ را در وسط زمين به خارج مي زدم و وقت كشي مي كردم. واقعا باورم نمي شد كه علي دايي براي كسب 3 امتياز روي اخلاقياتي پا بگذارد كه هميشه شعارش را مي دهد. دايي كه روزي اسطوره من بود مدام از جوانمردي و معرفت دم مي زد اما ديشب براي يك پيروزي همه چيز رنگ باخت.
دروازه بان استيلآذين افزود: عدم رعايت بازي جوانمردانه از سوي آنها به كنار اما اينكه بازيكنان پرسپوليس و بخصوص آرفي بعد از زدن گل اداي مصدوميت من را در مي آوردند و سعي در تحريك من و همبازيانم و همچنين هواداران پرسپوليس داشتند هم باعث ايجاد درگيري ها شد.
مكاني درباره درگيري اش با رحمان احمدي گفت: درباره ايشان حرفي نمي زنم. دليل حمله ايشان به من و سيلي زدن به صورتم در تونل ورزشگاه را مي دانم. او در تونل ورزشگاه چند دوربين را ديد و به من گفت چرا به من فحش مي دهي و شلوغ كاري كرد تا خودش را بي تقصير جلوه دهد. من با ايشان حرفي ندارم و همه چيز را اول به خدا و بعد به قضاوت مسئولان كميته انضباطي مي سپارم. اصلا من با احمدي كاري نداشتم كه خودش را وارد ماجرا كرد. شايد با اين كارها مي خواهد تبديل به دروازه بان اول پرسپوليس شود و نظر آقايان را به خود جلب كند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: زياد دوست ندارم درباره بازي شب گذشته حرفي بزنم چون مردم همه چيز را مي دانند.
گزارشی بر بازی جنجالی پرسپولیس و استیل آذین
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
دست بر قضا علی دایی، رکوردار گل ملی و فارغ التحصیل دانشگاه شریف وسط این دعوا قرار دارد و حتی خود را یکی از طرفین دعوا قرار داده است! اتفاقی که البته مایه تاسف است
گل - مسابقه پرسپولیس-استیل آذین را می توان از منظری مولفه ای از شرایط فوتبال این روزهای ایران دانست، پدیده ای که این روزها بیش از همیشه متاثراز بی اخلاقی به نظر می رسد و البته عرصه ای برای بروز لمپنیسم شده است. طعنه دار این بود که در مسابقه پرسر وصدای لیگ این هفته تقریبا تمام المانهای یک فیلم فارسی تیپیکال حاضر بودند، سوشا مکانی جوان دلشکسته چهارشانه به طرز ساده لوحانه ای در انتهای بازی اشک می ریخت، دایی با یقه باز و البته بدون کلاه شاپو پشت خط ایستاده و فرمان می داد، مربی موسپید ژستی مبهوت گرفته و به سبک آدمهای عاقل، با تجربه ومهربان فیلم فارسی ها مبهوت به چمن خیره شده و مثلا ناراحت بود و البته سیاهی لشکرهایی حاضر هستند که با تمام وجود به جان هم افتاده و کتک می زدند.
سوشا مکانی
مرور فیلم بازی یک رفلکس منجر به نجات دروازه را در دقیقه 85 توسط سوشا مکانی نشان می دهد، صحنه منجر به جنجال در دقیقه 92 رخ داده است، جایی که سوشا مکانی احتمالا دچار گرفتگی عضله کمر شد و توپ را به بیرون زد. انجام قضاوت در مورد واقعی بودن یا نبودن مصدومیت به هیچ عنوان ممکن نیست پس تنها کار ممکن مرور دو سناریو احتمالی است. در صورتی که این مصدومیت نوعی تمارض باشد می توان مکانی را به دلیل دروغگویی مقصرترین فرد در جنجال این بازی دانست. با لحاظ نمودن سناریوی دوم یعنی مصدومیت احتمالی مکانی، می توان از منظری دیگر به موضوع نگاه کرد. اشکهای یک بازیکن حرفه ای!مثالهای زیادی از دروازه بانهایی که عناصری ویژه برای تیمهایشان بوده اند وجود دارد، چیلاورت کاریزماتیک و موثر، رنه هیگویتیای یاغی؛ وندرسار خونسرد و دیگرها. توان روحی بالا و قابلیت رهبری مولفه ای مهم برای یک حرفه ای محسوب می شود ولی ما در این بازی جان دلشکسته ای را دیدیم که با اشاره به آسمان در حالی که اشک می ریخت نامردها را به خدا حواله می کرد! سوال این است آیا این دروازه بان بازیکن حرفه ای لیگ ایران است؟ و البته قراردادی در حدود 500 هزار دلار منعقد کرده؟ احتمالا او بیشتر شبیه یک جوان دلشکسته است تا یک بازیکن حرفه ای فوتبال.
علی دایی
چندین ساعت از بازی نگذشته انتقادات آغاز شدند، چرا دایی دستور به ادامه بازی و پس ندادن توپ داد؟ سوالی که می تواند حتی دستمایه یک بحث سنگین فلسفی باشد. با این همه احتمالا تحلیل اخلاق از نظر ماکیاولی یا نیچه کمکی به ایجاد یک نتیجه منطقی فوتبالی نکند. قوانین بازی فوتبال بسیار شفاف هستند، لزومی بر پس دادن توپ وجود نداشت و البته با چنین نگاهی نشاندن علی دایی در جایگاه نیکولا ماکیاولی (فیلسوف ایتالیایی و نویسنده کتاب شهریار که معتقد به استفاده ابزاری از اخلاق است) و محکوم کردنش منطقی نخواهد بود. با این همه مصاحبه دایی پس از بازی حاوی نکات تامل برانگیزی است " محمد نوري دستش پاره شده، سپهر حيدري لبش و حسين بادامكي پايش، متاسفانه سوشا مكاني فحش ناموس به رحمان داده بود و من فقط توانستم بازيكنانم را به رختكن ببرم" آیا این اظهارات مشابهت هایی با جملات پس از دعواهای سنگین از نوع گروهی اقشار پایین اجتماع ایران ندارند؟ دست بر قضا علی دایی، رکوردار گل ملی و فارغ التحصیل دانشگاه شریف وسط این دعوا قرار دارد و حتی خود را یکی از طرفین دعوا قرار داده است! اتفاقی که البته مایه تاسف است.
تماشاگران
المان جدا نشدنی فوتبال ایران تماشاگران! یک گزینه منطقی و واکنش طبیعی برای تماشگران حاضر در استادیوم در حین بازی عکس العمل نشان دادن به اتفاقات بازی است. در سانتیاگو برنائو به نتایج ضعیف با نشان دادن دستمال سفید اعتراض می شود، گلیزرها مالکان آمریکایی باشگاه منچستر یونایتد با شعارهای انتقاد آمیز هواداران انگلیسی استقبال می شوند و ... . در ایران هم رویه مشابهی وجود دارد با یک قید ساده شده. عموما عکس العمل هواداران فوتبال از نوع لیگ ایران از نوع رد مطلق یا تحسین از نوع شعارهای اغراق شده است. شعارهایی با درون مایه حمایتی مضمون صدای غالب ورزشگاه تا به ثمر رسیدن گل پرسپولیس هستند، این صدای غالب رفته رفته به گله و شکایت از تیم و البته گاهی اعتراض تا دقیقه 90 تبدیل می شود و البته پیکی با فریادهای "سلطان علی دایی" پس از به ثمر رسیدن گل آرفی دارد، شعاری که می توانست در صورت به ثمر نرسیدن گل 180 درجه متفاوت باشد. نکته آن است که اصولا شعارهای روی سکوها در بسیاری از بازی ها با کوچکترین اتفاقی تغییر می کند و شاید بتوان احساساتی گری صرف، موضع گیری سریع و البته فقدان عقلانیت در پاره ای مواقع را مولفه نوع هواداری ورزشگاهی در ایران دانست. آیا مشابهتی بین تعدادی از هواداران امروز فوتبال ایران با جماعتی که در زمانی نه چندان دور در سینما برای قهرمان کلاه مخملی فیلم سوت و هورا می زدند وجود دارد؟
عادل فردوسی پور
او یکی از شخصیت محبوب این روزهای فوتبال ایران است پراندن تکه های با مزه در حال تبدیل شدن به عادتی دائمی برای او هستند، اتفاقی که در این بازی چندین بار افتاد. فردوسی پور در هنگام ورود سکو برت به زمین از اصطلاح عجیب "مو قشنگ!" برای چند بازیکن با موهای بسته و سوشا مکانی استفاده کرد. خاطره ای نه چندان دور در مورد احسان حدادی بسکتبالیست با استعداد ایرانی که در ام بی ای بازی می کند وجود دارد، در یکی از بازیها دو گزارشگر تلویزیونی او را به شکل نه چندان مودبانه ای به یک شخصیت کارتونی تشبیه می کنند، نتیجه شکایت یک ایرانی از این دو گزارشگر با سابقه و رای دادگاه به محرومیت این دو گزرارشگر با سابقه از گزارش چند مسابقه بود. احتمالا کسی فردوسی پور را به دلیل اظهار نظر عجیبش در مورد ظاهر چند انسان که البته مساله ای کاملا شخصی است مواخذه نخواهد کرد، ولی با این همه نمی توان نپذیرفت که این رفتار او یعنی ورود به حریم خصوصی دیگران با طعنه و نیشخند می تواند بازخوردی ناصحیح و ایده ای اشتباه را به جامعه بازخورد دهد.
حسین هدایتی دولابی
حاج حسین هدایتی به گفته خودشان برای خدمت به جوانان و جامعه وارد فوتبال شده اند با این همه کاملا شفاف نیست که اداره و سرمایه گذاری بر روی تیمی خصوصی در تهران که نجومی خرید می کند و البته هوادار عمده ای ندارد چه کمکی به توسعه ورزش در جامعه می کند. از منظر فوتبالی استیل آذین از نوع آقای هدایتی، با تفاضل گل منفی 27 و 16 باخت از 30 بازی در قعر جدول لیگ حرفه ای فوتبال ایران قرار دارد، سقوط احتمالی استیل آذین پایانی بینهایت ضعیف برای مدیریت تیمی است که با دستی کاملا باز خرید کرده است.
آقای هدایتی در پایان بازی پرسپولیس-استیل آذین پس از صدور بیانیه ای که در آن پیروزی ناجوانمردانه را به مسوولان فوتبال تبریک گفته اند با اعلام انحلال استیل آذین از فوتبال خداحافظی کرده اند. احتمالا ایشان نیاز دارند که در مورد اینکه سرنوشت پاره ای از تیمهای صعود کننده به لیگ آسیا یا سقوط کننده به لیگ پایین تر به بازیهایی که با استیل آذین انجام داده و انجام خواهند داد توجیه شوند. طعنه دار تصمیم هدایتی به خرید بخش عمده ای از سهام تراکتورسازی است، به نظر می رسد پس از بیانیه منجر به انحلال استیل آذین باید وسواس بیشتری در ورد این واگذاری احتمالی سایر تیها به بخش خصوصی اعمال شود. مثال استیل آذین می تواند تجربه ای برای متولیان فوتبال ایران باشد که برای افرادی که علاقمند به تیمداری در بخش خصوصی هستند علاوه بر توان مالی شرایطی از قبیل دارا بودن حداقل تخصصهای فوتبالی و البته مدیریتی و ضمانتهایی بر تعهد و احترام به لیگ و مقررات آن را در نظر بگیرد.
بحث تنها در مورداین بازی، کتک کاری بازیکنان دوتیم، نظرات مربیان دو تیم و انحلال عجیب استیل آذین نیست، با نگاهی کلی به فوتبال از نوع لیگ ایران می توان این سوال را مطرح کرد که آیا پدیده ای جدید با نام فوتبالفارسی در ورزش ایران متولد نشده است؟ مشابهت های این ژانر ورزشی با فیلم فارسی ها (نوعی سینمای عامه پسند ایرانی) را می توان تامل برانگیز دانست.
غياثي: پرسپوليس و دايي به خلافكار جايزه ندادند
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
خبرگزاري فارس: رئيس سابق كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: پرسپوليس و علي دايي كار درستي انجام دادند و به خلافكار جايزه ندادند.
سيد رضا غياثي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اتفاقهاي رخ داده در ديدار جنجالي استيل آذين و پرسپوليس گفت: شيطنت و ندانمكاري سوشا مكاني اين ديدار را به جنجال كشيد و باعث شكست تيم خودش هم شد. در صحنهاي كه مكاني اظهار مصدوميت كرد به شعاع 10 متري او هيچ بازيكني از تيم حريف يا تيم خودش حضور نداشت كه بگوييم به دروازهبان استيل آذين برخورد كرده و او مصدوم شد.
وي ادامه داد: داور در صحنهاي كه مكاني توپ را به بهانه مصدوميت به بيرون زد بايد يك كارت زرد به مكاني ميداد و يك خطاي غيرمستقيم نيز به سود پرسپوليس اعلام ميكرد زيرا مكاني شبيهسازي كرده بود.
رئيس سابق كميته داوران فدراسيون فوتبال تاكيد كرد: رعايت بازي جوانمردانه در قانون نيامده است بنابراين كار بازيكنان پرسپوليس و علي دايي درست بود و اگر آنها ميخواستند توپ را به بازيكن حريف بدهند در واقع به خلافكار جايزه داده بودند. مكاني ميتوانست با زدن توپ به زمين حريف به راحتي وقت را به پايان ببرد اما او خواست با ابراز
مصدوميت وقت را به طور تضميني تلف كند ولي كار دست خودش تيمش و كل فوتبال داد و بازي به جنجال كشيده شد.
غياثي در مورد اعلام انحلال استيل آذين از سوي حسين هدايتي گفت: ايشان بايد به تعهداتش طبق قانون پايبند باشد و حتي اگر نميتواند تيم را اداره كند فدارسيون يك مدير براي تيم معرفي ميكند. هزينههاي تيم را تا آخر فصل هدايتي بايد بپردازد تا مسابقات به پايان برسد.
دايي: خدا را شكر الگوي كسي نيستم كه سرش را آنگونه تيغ مياندازد
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس در واكنش به اظهارات سوشا مكاني گفت: خدا را شكر من الگوي اين آقا نيستم كه روي سرش آنگونه تيغ مياندازد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه بازي خوبي مقابل تيم خوب استيلآذين انجام داديم. من به روزنامهها كاري ندارم كه چه چيزي مينويسند اما كار ما كاملا جوانمردانه بود و خدا را شكر جوانمردانه بازي كرديم. من از شما ميپرسم آيا در جواب وقت تلف كردن حريف بايد فيرپلي داشته باشيم. كجاي دنيا ديديد تمارض ميكنند، توپ را بيرون ميزنند و قصد پس گرفتن توپ را دارند. اين آقا كه در بازي روز گذشته ادعاي كمردرد داشت چه طور بازيكنان ما را آن طور ميزد؟ مگر مي شود؟
وي گفت: مكاني پس از مصدوميت شيرجههايي ميزد كه عجيب و غريب بود. ما هم فوتبال بازي ميكرديم و اين چيزها را ميدانستيم. ما ياد گرفتيم وقتي فيرپلي ميكنند كه يك بازيكن واقعا مصدوم باشد تا به وضعيتش رسيدگي شود. من از شما ميپرسم وقتي ما گل زديم آيا دروازهبان يا مدافع حريف افتاده بود. پاسخش منفي است.
دايي ادامه داد: بازي جوانمردانه معناي ديگري دارد. اول معناي آن را متوجه شويد كه در دنيا چگونه از اين كلمه استفاده ميشود و سپس بگوييد حركت ما ناجوانمردانه است. به نظر من كار آنها ناجوانمردانه بود. عكسها و همه چيز است كه گواه حرفهاي من خواهد بود.
دايي در جواب سؤالي در مورد تصميم هدايتي مبني بر منحل كردن استيلآذين گفت: من كاري به اين حرفها ندارم. آقاي هدايتي براي من فردي محترم است چون از جيب خودش براي اين فوتبال خرج ميكند اما من به عنوان يك برادر كوچك از ايشان خواهش ميكنم موارد تيمش را بررسي كند.
اين مربي يادآور شد: هدايتي چه طور ميتواند اين همه هزينه كند اما شرايط تيمش اين طور باشد. او به نظر من آدم باوجودي است چون پول از جيبش براي فوتبال خرج كرده است. ما بايد نگاه كنيم چه چيزهايي باعث شده اين همه تغييرات در اين تيم به وجود آيد. من اميدوارم هدايتي اشتباهات را در آينده تكرار نكند و بتواند براي پيشرفت فوتبال اين مملكت باز هم خدمت كند.
به گزارش فارس وي در جواب اين سؤال كه آيا از نظر فني از عمكرد پرسپوليس نسبت به بازي با ذوبآهن راضي است يا خير، گفت: در نيمه دوم بله اما در نيمه اول زياد خوب نبوديم. با اين حال موقعيت خوبي داشتيم و حريف حرفي براي گفتن نداشت. در نيمه دوم همه كار از لحاظ فني كرديم و قبل از رسيدن به گل دوم، چهار موقعيت داشتيم اگر آن توپها گل ميشد الان كار به اينجاها كشيده نميشد.
دايي خطاب به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: من به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعتقاد دارم. فيلم بازي، عكسهاي مختلف و همه چيز هست تا آنها نظرشان را اعلام كنند. اميدوارم تصميم درستي گرفته شود.
وي در جواب اين سؤال كه قبول داريد حركت مربيان در داخل زمين به بازيكنان سرايت خواهد كرد، يادآور شد: به طور حتم قبول دارم اما خدا را شكر شروع كننده كار و اين جنجال ما نبوديم. شما برويد فيلم اين اتفاقات را نگاه كنيد.
سرمربي پرسپوليس در جواب سؤالي درباره اظهارات مكاني مبني بر اينكه "ديگر دايي الگوي فوتبالي من نيست "، گفت: من دوست دارم الگوي كساني باشم كه رفتار و منش خوبي داشته باشند. شما نگاه كنيد من با سر شكسته و طحال پاره به خاطر جمهوري اسلامي ايران بازي كردهام. هيچ وقت خودم را زمين نزدم، به هواداران حريف بياحترامي نكردم و ادا و شكلك براي مسخره كردن درنياوردم.
دايي اضافه كرد: خواهش ميكنم بازي ديروز را دوباره نگاه كنيد. اصلا كاري به اين حرفها نداريم. شما شكل ظاهري دروازهبان حريف را نگاه كنيد و با من مقايسه كنيد. آيا اين طور بوده كه من در عمرم روي سرم خط بيندازم. همان بهتر كه الگوي ايشان نيستم. اين خط انداختن روي سر براي گروههاي خاصي است كه با تيغ اين كارها را ميكنند. خدا را شكر كه من اسطوره اين آقا نيستم. به نظر من خدا جاي حق نشسته و اجازه نداد كه دروازهبان حريف بيرون از زمين سبز مجازات شود و همان داخل زمين كار را تمام كرد.
سرمربي پرسپوليس در خصوص اظهارات مهدي مهدويكيا گفت: بازيكنان استيلآذين همه اعتقاد داشتند كه كار مكاني فيرپلي نبود. ما بايد ياد بگيريم در زمين ورزش جوانمردانه بازي كنيم. مگر اينجا چاله ميدان است كه هر كاري دوست دارند انجام بدهند و ما هم توپ را به آنها بدهيم؟ صحبتهايي كه از دوربينها پخش شد نشان ميدهد كه مكاني چقدر به رحمان احمدي بياحترامي كرد و حتي در راهروي تونل ورزشگاه با او برخورد داشت. باز هم ميگويم خدا را شكر من الگوي اين آقا نيستم.
دايي ضمن انتقاد از اخطاري كه داور به عليرضا حقيقي داد گفت: اصلا نميدانم چرا اين اتفاق افتاد. حقيقي پس از به ثمر رسيدن گل ما براي خوشحالي به سمت بازيكنانمان آمد و ناگهان سعي كرد مكاني را از عصبانيت خارج كند. اين اولين باري بود كه اين واكنش را از حقيقي ميديدم اما داور به او كارت زرد نشان داد، يا كارت قرمز نور محمدي. مدافع برزيلي حريف طوري آرفي را زد كه همه شما آن را ديديد. حتي مهدويكيا نيز به طرف گفت چه كار ميكني ؟اصلا اين مدافع برزيلي براي فوتبال نيامده بود و من ميگويم حيف از اين هزينهها كه هدايتي كرد. هاشميان اولين باري بود كه اين طور از كوره در رفت پس ببينيد چه اتفاقي افتاده بود.
اين مربي درباره رفتار ليدرهاي باشگاه گفت: خيلي راحت ميشود رفتار ليدرها را در يك مسئله فرهنگي و اجتماعي كنترل كرد. آدمهايي بايد انتخاب شوند كه به فكر موفقيت تيمشان باشند. پس قطعا بازيكنان ميتوانند كمك كنند.
بازيكنان 90 دقيقه زير فشار شديد بازي هستند و اگر بتوانند خودشان را كنترل كنند قطعا نتيجه آن بر روي سكوها ديده ميشود.
به گزارش فارس دايي در پايان در خصوص بازي مقابل بنيادكار گفت: من قولي در خصوص اين بازي ندادم اما بايد ببريم. چون چارهاي ديگر نداريم. ميخواهيم از گروه خودمان صعود كنيم. به تشويق هواداران مثل بازي با استيلآذين 90 دقيقه نياز داريم. اگر هواداران ما را تشويق نميكردند و در دقايق پاياني ما را تنها ميگذاشتند چه بسا برابر استيلآذين به برد نميرسيديم.
خودروی "دنا"، ملی یا همان سمند؟ عکس
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
فارس: وزير صنايع در حالي از اصطلاح "چهارمين خودروي ملي " براي دنا استفاده كرد كه اين خودرو بر روي پلتفرم سمند يعني همان نخستين خودروي ملي، طراحي و توليد شده است.
با توجه به توليد دنا بر روي پلتفرم سمند، اين خودرو جديدترين مدل سمند محسوب ميشود و نميتوان آن را يك محصول جديد با طراحي و پلتفرم منحصر به فرد به شمار آورد.
دنا كه امروز در حضور وزير صنايع، روساي كميسيونهاي اقتصادي و نايب رييس اول مجلس، رئيس سازمان گسترش و جمعي از مديران شركت ايران خودرو رونمايي شد، طي مدت ۹ ماه بر روي پلتفرم سمند طراحي شده و در مقايسه آن با سمند ميتوان به تغيير چراغهاي جلو، آينههاي بغل، سپر جلو و عقب و همچنين برش روي گلگير و انحناي روي درها و گلگير اين خودرو اشاره كرد، از نظر تزئينات داخلي نيز ميتوان گفت بيشترين شباهت را به سمند سورن دارد.
محصول جديد ايران خودرو هر چند از نظر ظاهري، شكل و شمايل لوكس و زيباتري را نسبت به مدلهاي قبلي سمند داراست ولي بايد ديد اين زيبايي تا چه حد قابليت جذب مشتري را در رنج قيمتي اعلام شده، دارد.
رئيس سازمان گسترش و نوسازي صنايع در اين مورد در گفتوگو با فارس اظهار داشت: در افق ۱۴۰۴ بايد شاهد طراحي ۴ پلت فرم جديد در كشور باشيم كه بر روي هر كدام از اين پلتفرمها، پنج محصول جديد توليد و عرضه ميشود.
وي ادامه داد: براي دستيابي به توليد اين ۲۰ محصول بايد حدود ۳ هزار ميليارد تومان جهت طراحي و تكميل زيرساختها سرمايهگذاري شود.
هدايت تصريح كرد: اين پلت فرمها در يك بازه زماني ۱۸ تا ۲۴ ماه به توليد خواهند رسيد و بر اين اساس اواخر سال گذشته طراحي و توليد ۲ پلت فرم در ايران خودرو براي توليد يك محصول زير قيمت ۱۰ ميليون تومان و يك محصول با قيمت ۱۳ تا ۱۷ ميليون تومان مصوب و ابلاغ رسمي شد.
وي افزود: در اين زمينه ساز و كار نيروي انساني، توسعه دفاتر طراحي و توليد و مشاركتهاي بينالمللي لازم نيز در حال فراهم شدن است.
معاون وزير صنايع در تعريف خودروي ملي نيز به فارس گفت: خودروي ملي در ۲ بخش طراحي و زنجيره تأمين تعريف ميشود.
وي ادامه داد: در بخش طراحي، يك خودرو بايد از نظر بدنه، بخش مونتاژ و تست و قطعات اصلي مربوط به موتور و گيربكس داخلي باشد.
وي تصريح كرد: برخي خودروها مانند دنا بر روي يك پلت فرم ملي توليد ميشوند و طراحي موتور، گيربكس و حامل خودرو يك گام اول در توليد خودروي ملي محسوب ميشود.
به گفته هدايت، زنجيره تأمين گسترده نيز يكي از الزامات دستيابي به توليد خودرو ملي است كه در حال حاضر ۱۸۰۰ سازنده در ايران وجود دارد كه نيازمند ارتقاء هستند تا وارد زنجيره توليد خودروي ملي شوند.
وي افزود: در حال حاضر بيش از ۹۰ درصد قطعات خودروهاي ملي در داخل توليد ميشود.
هدايت در مورد امكان توليد خودروي با قيمت كمتر از ۱۰ ميليون تومان نيز گفت: خودروي با حجم موتور در حد ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ سي.سي زير ۱۰ميليون تومان قابليت عرضه دارد.
امروز برخلاف رونماييهاي قبلي كه در شركت ايران خودرو صورت ميگرفت قيمت دنا بطور دقيق اعلام نشد و مسئولان ايران خودرو فقط به اعلام رنج قيمتي ۱۸ تا ۲۵ ميليون توماني براي اين خودرو بسنده كردند و اعلام قيمت نهايي به آينده موكول شد، شايد اين تأخير تا حدي به خاطر مشخص شدن قيمـتگذاري خودرو در سال آينده يعني زمان عرضه دنا به بازار و تأثير اجراي طرح هدفمند سازي يارانهها در بهاي خودرو باشد.
علي اصغر سرايي نيا، معاون فروش ايران خودرو در اين مورد به فارس گفت: قيمت دنا براي انواع ال.ايكس و اي.ال.ايكس در آينده اعلام خواهد شد.
در كنار اين مسائل، خودروسازان امروزه با بحثهاي فراتر از موضوعات اقتصادي روبرو هستند كه يكي از آنها رعايت الزامات فرهنگي در توليد محصول است. در اين راستا اخيراً وزارت ارشاد مصوب كرد كه نام خودروهاي داخلي بايد به صورت فارسي بر روي بدنه آنها نصب شود، اين مساله امروز در رونمايي دنا مشاهده نشد و نام اين خودرو مانند محصولات قبلي خودروسازان داخلي به صورت انگليسي بر روي صندوق عقب نصب شده بود.
به اين تريب به نظر ميرسد ايران خودرو براي تجاري سازي دنا بايد نام فارسي اين محصول را بر روي خودرو نصب كند.
سخنان ناپخته امام جمعه موقت قم
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
فرارو- سخنان ناپخته امام جمعه موقت قم سبب شده است که رسانههای فارسی زبان خارجی با پوشش خبری این سخنان به جو سازی و توهین علیه انقلاب و رهبری بپردازند.
حجت الاسلام محمد سعیدی که همزمان تولیت آستان مقدس حضرت معصومه را هم برعهده دارد، بر اساس فیلمی که اخیرا در برخی از سایتهای اینترنتی منتشر شده، سخنانی بر زبان رانده است که با توجه به جایگاه ایشان دستاویزی در دست دشمنان انقلاب و رهبری شده است.
حجت الاسلام سعیدی نقل میکند که برای عیادت آقای زین الدین، پدر شهیدان زین الدین، به منزل آنها میرود. در این دیدار آقای زین الدین از همسرش میخواهد که خاطرهای را که یکی از خواهران ناتنی رهبر انقلاب برای او تعریف کرده، برای حجت الاسلام سعیدی بگوید.
بدین ترتیب مادر شهیدان زین الدین به نقل از خواهر ناتنی رهبر انقلاب برای حجت الاسلام سعیدی خاطرهای را درباره نحوه ولادت رهبر معظم انقلاب بازگو میکند.
آن خاطره که آقای سعیدی آن را در خطبه ي جمعه برای حضار نقل میکند، این چنین است: «وقتی که مادر رهبر معظم انقلاب حامله شدند به رهبر عزیز، زمان ولادت رهبر انقلاب که رسید، در منزل به من یعنی خواهر آیت الله خامنه ای خواهر ناتنیشون گفتند برید سراغ قابله، گفت من رفتم سراغ قابله و قابله را آوردم منزل، حالا می خواد رهبر انقلاب متولد بشه. گفت ماها را از اطاق بیرون کردند قابله توی اطاق داشت زمینه تولد این فرزند جدید را فراهم کرد گفت یک مرتبه دیدم صدای قابله بلند شد که: "علی نگهدارت باشه" این تعبیره. گفت درو بازکردیم آمدیم تو گفتیم چی شد؟ گفت که این آقای یعنی مقام معظم رهبری وقتی که می خواست از بدن مادر خارج بشه گفت یا علی! »
واکنش رسانههای خارجی
اما سخنان تولیت آستان حضرت معصومه بيش از حد انتظار مورد توجه رسانههای خارجی قرار گرفته و این رسانهها در راستای سیاستهای ضد انقلابي خود اقدام به پوشش آن کردهاند.
شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی، با پخش گزارشی، سخنان امام جمعه موقت قم را به بمب خبری تشبیه کرد. بی بی سی میگوید که حجت الاسلام سعیدی معجزهای را به رهبر انقلاب نسبت میدهد.
بی بی سی که در ابتدای گزارش به ماجرای جنجالی پخش سی دی "ظهور بسیار نزدیک است" پرداخته در ادامه گزارش به سخنان امام جمعه موقت قم اشاره میکند و صدد تلقین این مطلب بر میآید که تلاشی برای ارائه تصویری مقدس از "سران حکومت "در حال انجام است.
سایت رادیو دویچه وله نیز با پوشش سخنان حجت الاسلام سعیدی نوشت: «بسیاری از کاربران فضای مجازی این فیلم را در صفحات فیسبوک و یا وبلاگ خود به اشتراک گذاشتهاند.»
اما این پوشش خبری در حالی از سوی رسانههای خارجی دنبال میشود که هنوز هیچ صدایی و واکنشی نسبت به اظهارات حجت الاسلام سعیدی در داخل کشور شنیده نشده است.
البته سخنان تولیت آستان حضرت معصومه آن قدر جنجالی است که احتمال میرود با واکنش مقامات و روحانیون بلندپایه کشور روبرو شود.
پس از انتشار سی دی "ظهور بسیار نزدیک است" که با مخالفت صریح مراجع عظام تقلید، آیت الله سیستانی و مکارم و همچنین بسیاری از روحانیون مواجه شد، این سخنان میتواند دومین مساله جنجال ساز اولین ماه سال جدید باشد.
با آغاز سال جدید خورشیدی سی دی "ظهور بسیار نزدیک است" به مقدار انبوه و رایگان در میان مردم پخش شد. تعیین کردن وقت برای ظهور امام عصر(عجل الله تعالي فرجه الشريف) و همچنین شبیه سازی برخی از یاران آن حضرت، انتقادهای شدیدی را برانگیخت.
برخی بر این باورند که تولید این سی دی به سفارش يك جريان سياسي خاص و به قصد دستیابی به اهداف سیاسی - انتخاباتي انجام شده است.
گذشته از این موضوع، در حالی که انتشار این سی دی، دستاويزي براي بيگانگان براي تضعيف نظام شده است، انتشار چنين سخناني غفلت آميز آب ريختن دوباره در آسیاب خصم تلقي مي شود.
تمامي ياران انقلاب و ولايت در هر رده و سمتي بايد به خاطر داشته باشند كه دفاع و تمجيد نسنجيده و ناپخته از شخصيت هاي گرانقدر نظام، بيش از آن كه موجب دستيابي به هدف شود، سبب بروز شك و ترديد در جمع اصحاب و سوء استفادهي دشمن تيزبين خواهد بود.
راهاندازي اينترنت حلال در ايران
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
معاون نظارت و هماهنگي در سياستهاي اقتصادي معاون اول رييسجمهوري گفت: نخستين شبكه اينترنت حلال كه از سايتهاي غيراخلاقي پاك شده است، براي نخستين بار در ايران راهاندازي ميشود.
«علي آقا محمدي» دیروز در گفتوگو با خبرگزاری ايرنا، با بيان اينكه مقدمات راهاندازي اين شبكه در كشور آماده شده است، افزود: ميتوان شبكه اينترنت حلال را توسعه داد و به ساير كشورهاي اسلامي و همسايه متصل كرد.
وي با اشاره به ثبت كنسرسيوم «ايرانيان نت» گفت: اين كنسرسيوم قرار است در زمينه توسعه شبكه فيبر نوري فعاليت كند كه در آن صورت شاهد افزايش سرعت اينترنت در كشور خواهيم بود.
آقامحمدي تصريح كرد: با راهاندازي شبكه اينترنت حلال شاهد تحولات بزرگي در عرصه دولت الكترونيك، تجارت الكترونيك و بانكداري الكترونيك خواهيم بود و تمام خدمات الكترونيكي از طريق اين شبكه در اختيار كاربران اينترنت داخلي قرار ميگيرد.
وي تاكيد كرد كه جاي اينترنت جهاني محفوظ است و در كنار اينترنت داخلي، دسترسي به شبكه جهاني اينترنت همچنان امكان پذير خواهد بود. معاون اقتصادي معاون اول رييسجمهوري در مورد كنسرسيوم ايرانيان نت اظهار داشت: تركيب اعضاي اين كنسرسيوم هنوز به طور كامل مشخص نشده است.
آقا محمدي گفت: اين كنسرسيوم داراي مشاور خارجي است و در مرحله نخست فعاليت خود كه 18 ماه به طول خواهد انجاميد، 10 ميليون كاربر را از طريق فيبر نوري به اينترنت متصل ميكند. وي باتاكيد بر اهميت توليد محتوا براي اينترنت حلال گفت: بخشهاي مختلف فرهنگي بايد در زمينه توليد محتوا براي اينترنت داخلي فعاليت كنند.
آقا محمدي در مورد تجربه كشور چين در راهاندازي شبكه اينترنت داخلي گفت: چينيها براي توليد محتوي مورد نياز كاربران اينترنت، بهطور وسيع به كار ترجمه پرداختند و الان بعد از انگليسي زبان دوم در اينترنت زبان چيني است.
اینترنت پاک براي تمام بشريت
آقا محمدی در شرایطی از طرح اینترنت حلال سخن گفته است که پیش از این و روز شنبه 7 اسفندماه رضا تقیپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تشکیل هستههای اولیه ایده «اینترنت پاک» در کشور خبر داد و اظهار امیدواری کرد که پس از شروع این طرح در ایران، اینترنت پاک در اختیار تمام بشریت قرار گیرد.
رضا تقیپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتوگو با خبرگزاری مهر از اجرایی کردن ایده تفکیک اینترنت پاک از ناپاک در کشور خبر داد و گفت: «درصد بالایی از استفادههای داخل کشور از اینترنت، استفادههای مناسب و درستی است؛ اما درصد کمی هم که برای کسبوکارهای غیراخلاقی به کار میرود، باید به کلی از بین برود که با تحقق ایده اینترنت پاک، این فضای کثیف و غیراخلاقی در کشور منتفی خواهد شد».
وی در آخرین اظهارات خود پیرامون وضعیت پروژه اینترنت پاک گفت: «اینترنت پاک یک ایده است و باید دانشمندان و متفکران و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات راجع به این ایده نظرات خود را به ما ارائه کنند».
رضا تقیپور با تاکید بر اینکه در زمینه اینترنت پاک نیاز به نظریههای عمیق و تئوریهای بسیار گسترده احساس میشود، افزود: «هستههای اولیه کار آغاز شده است؛ به نحویکه چندین اتاق فکر برای عملیاتی کردن ایده اینترنت پاک تشکیل شده و در قسمتهای مختلف بحث و بررسی در حال انجام است. این ایده از زوایای مختلف باید مورد بررسی قرار گیرد و باید به نحوی عمل شود که سرآغاز این طرح از ایران باشد و پس از آن در اختیار تمام بشریت قرار گیرد».
وی ادامه داد: «برای استفاده از نظریات تمامی شهروندان فراخوان اعلام میکنیم. از همین تریبون استفاده کرده و اعلام میکنیم که هر فردی در رابطه با اینترنت پاک ایده و برنامهای دارد، با مراجعه به سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یا سازمان فناوری اطلاعات نظرات خود را برای این وزارتخانه ارسال کند. نظرات تمامی صاحبان فکر و اندیشه در زمینه اینترنت پاک مورد مشارکت قرار میگیرد و از تمامی رهنمودها استفاده خواهد شد».
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه ایران اولین کشوری است که قرار است اینترنت پاک را اجرایی کند، گفت: «بسیاری از کشورها از این ایده استقبال کردهاند، به ویژه کشورهای مسلمان مانند مالزی و کشورهای حوزه خلیجفارس تمایل خود را برای اجرایی کردن اینترنت پاک در کشورشان اعلام کردهاند که با این وجود، امید میرود بتوانیم گوی سبقت را از دیگر کشورها برای عملیاتی کردن اینترنت پاک برباییم».
مطهری: عملی نیست
در همين حال علي مطهري، نماینده شبستر و رییس کمیته مخابرات کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با انتقاد از مشخص نبودن جزئیات طرح راهاندازی اینترنت پاک در کشور گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات باید بهصورت دقیق درباره جزئیات این طرح، اطلاعرسانی کند.
به گزارش خبرگزاری خانهملت وي افزود: شبکه بینالمللی اطلاعات که بهصورت مشترک در دسترس تمام مردم دنیا است، محدود به کشور یا فرهنگ خاصی نیست و گرچه برخی از محتوای این شبکه با مناسبات فرهنگی و اجتماعی ما همخوانی ندارد، اما دستهبندی این شبکه، به شیوهای که از اصطلاح اینترنت پاک برمیآید، کارگشا نیست.
حذف بخشی از اینترنت در دستور کار نیست
نماینده شبستر در مجلس تصریح کرد: در قانون برنامه پنجم توسعه نیز بر توسعه شبکه ملی اطلاعات داخلی و اینترنت بینالمللی تاکید و تکلیف شدهاست، بنابراین شایعه دو بخش کردن منابع اینترنتی و حذف یکي از این بخشها، مورد تایید مجلس شورای اسلامی نیست.
مطهری تاکید کرد: اینترنت پاک باید به معنی دسترسی آسان و با کیفیت بالا به منابع اطلاعاتی داخلی باشد نه دو بخشی کردن فضای عمومی و جهانی اینترنت و حذف بخشی از آن.
وی با بیان اینکه تدوین طرح اینترنت پاک، به لحاظ اجتماعی مزیتهای با ارزشی را بهدنبال دارد، توضیح داد: مهمترین نکته در این مورد، توانایی فنی مهندسان داخلی در تعیین میزان دسترسی به منابع پاک اینترنتی است که البته بعید بهنظر میرسد چنین امکانی برای متخصصان داخلی وجود داشته باشد.
اینترنت پاک باید پاسخی به تهدیدها باشد
مطهری، با یادآوری تهدیدهای برخی سایتهای خرابکار و جنبش مجازی کشورهای مخالف مواضع جمهوری اسلامی، تاکید کرد: اینترنت پاک باید به ملت ایران و بهویژه کانالهای خبری کشور این امکان را بدهد که با توانایی مخابره خبرهای صحیح و دقیق، فضای خبری دنیای مجازی را به نفع واقعیتها تغییر جهت دهد، نه اینکه با حذف بخشی از آن امکان شناخت مواضع دوستها و دشمنان را از ملت بگیرد.
وی اظهار امیدواری کرد: طرح اینترنت پاک، رضایت مردم در استفاده از شبکه بینالمللی اطلاعات، اثر مثبت و انگیزهبخشی داشته باشد.
چارلی چاپلین در کنار همسر، سه دختر و پسرش / عکس
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
در این عکس چارلی چاپلین سالخورده در کنار همسرش اونا (سمت چپ) و فرزندانش یوجین، جین، جوزفین و ویکتوریا ایستاده است.
توهین یک کارگردان ایرانی به مردم عکس
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
به گزارش آتي نيوز ، جمله هاي كوتاه ميلاني و همچنين نظرات مردم در خصوص فيلم و اظهارات فراستي ،منتقد فيلم به شرح ذيل مي باشد:
تهمينمه ميلاني :
•محدوديت ها در جامعه بيشتر شده و ديگر به فيلمي مانند دو زن مجوز اكران نمي دهند .
•بي اخلاقي ها در جامعه من را اذيت مي كند.
•عده اي نمي خواهند واقعيت هاي موجود در جامعه را باور كنند .
•دوستي ها تغيير شكل يافته و بايد اين را به باور مسئولان برسانيم.
•جوان هاي اروپايي از جوان هاي ما صادق ترند و من اين را تجربه كرده ام .
•متاسفانه بعد از 400 سال هنوز نتوانستيم مسجدي مانند مسجد شيخ لطف الله بسازيم ، كه براي جوان ها جذابيت داشته باشد .
•آقاي فراستي شما كه زن ها را نمي شناسيد اظهارنظر نكنيد .
•ديگر درباره حقوق زنان نمي توانم فيلم بسازم.
•اعتقاد دارم زن ها در ايران هم مي توانند كار كنند و هم دوستي هاي خود را ادامه دهند.
•كافي است در ايران زندگي كنيد ، تا عقده داشته باشيد، محال است كسي در ايران زندگي كند و عقده اي نباشد.
•فيلم داستان ندارد .
•شخصيت هاي فيلم از ابتدا تا انتها هيچ تغيير رفتاري ندارند .
•به شدت اباهه گرا و اصول اخلاقي در فيلم رعايت نشده است .
•تمام فيلم مقدمه است و تا آخر ،فيلم اصلا شروع نمي شود .
بنا بر این گزارش مجری برنامه به کرات تذکر به خانم میلانی داده تا خارج از موضوع صحبت نکند اما وی با استفاده از فرصت پخش زنده وقیحانه بر حرف های خود که سراسر توهین و اهانت به مردم شریف ایران بود ادامه داد و پیام های مردمی هم در مخالفت با ایشان منعکس شد که از جمله می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
•خيلي بد آموزي داشت .
•موضوع فيلم كليشه اي بود.
•از فيلم هاي قبلي ميلاني ضعيف تر بود.
•شخصيت هاي داستان جلف و لوس و بي مزه بودند.
•متاسفم براي خانم ميلاني با اين فيلم ساختنش.
•آخر فيلم خيلي بي مزه تموم شد.
•نمي دونم اين فيلم چرا و چگونه مجوز پخش گرفته است و .......
جا دارد مسئولین زیربط در دعوت میهمانان برنامه ها دقت نظر بیشتری به عمل آورند.
بیژن درگذشت( عکس)
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
فرارو: بیژن پاکزاد طراح و تولیدکننده سرشناس ایرانی-آمریکایی لباسهای مردانه و عطر، روز پنج شنبه دچار سکته مغزی شد و عصر روز گذشته در بیمارستانی در لس آنجلس درگذشت.
در صفحه ویکیپدیای پاکزاد آمده است: «بیژن پاکزاد (زادهٔ ۱۵ فروردین ۱۳۲۳ در تهران) یک طراح و تولیدکننده سرشناس ایرانی-آمریکایی لباسهای مردانه و عطر است. او معمولاً به نام بیژن شناخته میشود. بیژن در سال ۱۳۵۲ به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد و در سال ۱۹۷۶ میلادی فروشگاه ویژه خود را در رودئودرایو واقع در بورلی هیلز افتتاح کرد».
وی طراح لباس شخصیتهای سرشناسی همچون باراک اوباما، بوش پسر، پوتین، ریگان، شهرام ناظری و... بوده است.
پاکزاد چند سال پیش در مورد میزان گردش مالی برند بیژن گفته بود: «در عرض سی سال حدود چهار میلیارد دلار به اسم بیژن فروختم، چهار میلیارد دلار خیلی پول است در مقایسه با آن موقع که من هفتاد هشتاد هزار تومان پول داشتم. سالهای سال وقتی برای تحصیل وارد اروپا شدم، در آلمان فقط دویست مارک داشتم».
پاکزاد درباره دلیل موفقیت خود گفته بود: «فکر می کنم علت موفقیت من ایرانی بودنم است، منظورم این است که به خاطر ایرانی بودنم، یک چیزهایی از بچگی توی خون من بود که می خواستم نعره بکشم مثل شیر، شیری که شما کرده باشیدش توی قفس و نعره بکشد، این شیر می تواند متأسفانه توی باغ وحش باشد ولی در هر صورت شیر است و می غرد».
منچسترسيتي قهرمان جام حذفي انگليس شد
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منچستر سيتي با شكست منچستر يوناتيد قهرمان رقابتهاي جام حذفي فوتبال انگليس شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار فينال رقابتهاي فوتبال جام حذفي انگليس از ساعت 20:45 امشب در ورزشگاه ويمبلي لندن و در حضور 90 هزار تماشاگر بين تيمهاي منچستر يونايتد و منچستر سيتي برگزار شد.
در اين ديدار كه شاگردان فرگوسن رودرروي ياران مانچيني در پرتماشاگرترين دربي تاريخ اين دو تيم قرار گرفته بودند، آبي پوشان منچستر سيتي با تك گل دقيقه 52 يحيي توره مقابل حريف سرشناس خود به برتري رسيدند تا در نهايت جام قهرماني حذفي رقابتهاي فوتبال انگليس را بالاي سر ببرند.
منچستر سيتي با قهرماني در ديدار امشب، پس از 35 سال سرانجام به يك عنوان قهرماني در فوتبال جزيره دست يافت.
تصویری/ بازی جنجالی پرسپولیس - استیل آذین
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
گوشی HTC آندرویدی دو هستهای
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
اين شركت تلفن هوشمند جديد خود بهنام HTC Sensation رونمايي كرد كه داراي سيستم عامل اندرويد است و از يك پردازنده دو هستهاي بهره ميبرد.
از جمله ويژگيهاي اين محصول ميتوان به يك صفحه نمايش سوپر ال.سي.دي ۴.۳ اينچي با وضوح تصوير ۵۴۰ در ۹۶۰، يك پردازنده دو هستهيي ۱.۲ گيگاهرتزي، يك رم ۷۶۸ مگابايتي و يك كارت ميكرو-اس.دي هشت گيگابايتي اشاره كرد.
اين تلفن هوشمند داراي يك دوربين هشت مگاپيكسلي در قسمت پشت و يك فلش LED است؛ محصول جديد HTC با سيستم عامل اندرويد ۲.۳ گينگربرد عرضه ميشود.
لپتاپهای بسیار سریع لنوو
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
لنوو با توجه به گروه هدف كاربران شاغل اين لپتاپها را به بازار عرضه ميكند.
مقامات اين شركت ميگويند لپتاپ تينك پد E۴۲۰ در كمتر از ۱۰ ثانيه بوت ميشود و لپتاپ Y۵۷۰ در كمتر از ۱۵ ثانيه و سرعت بالاي بوت شدن براي لپتاپها اهميت فراواني براي افراد شاغل در حوزه بازرگاني و تجارت دارد.
قرار است اين دو لپتاپ ازاواخر ماه آوريل و يا اوايل ماه مي در فروشگاه و دردسترس مشتريان باشد؛ هر دو لپتاپ قيمتي بين ۷۹۹ تا هزار پوند دارند.
نسخه نمایشی IE10
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
به گزارش ایتنا به نقل از خبرگزاری مهر، IE۹ به واسطه بهبود یافتن سطح واسط، عملکرد سریع و افزایش یافتن ایمنی توجه بسیاری از منتقدان را نسبت به خود جلب کرد و اکنون مایکروسافت تنها پس از یک ماه اعلام کرده تا تکمیل IE۱۰ زمان زیادی باقی نمانده است، با وجود اینکه هنوز زمان دقیقی برای عرضه محصول نهایی ارائه نشده، نسخه قابل بازبینی این مرورگر برای دانلود کردن علاقهمندان بر روی وب سایت این شرکت قرار گرفته است.
مایکروسافت IE۱۰ را موج جدید پیشرفت مینامد، مرورگری برای جهان مدرن که تمرکز اصلی آن HTML۵، زبان جدید برنامه نویسی اینترنتی است که به سرعت در حال تبدیل شدن به استاندارد صنعتی است.
مایکروسافت نمونه نمایشی را از ویژگیهای جدید IE۱۰ آماده کرده و قابلیتهای انعطاف پذیر این مرورگر را در زمینههای مختلف، به ویژه در زمینه تصاویر سه بعدی به نمایش گذاشته است.
به گفته مایکروسافت، IE۹ از پایه بر اساس زبان HTML۵ ساخته شده است و مرورگر جدید نیز مسیر نمونه پیشین خود را ادامه خواهد داد.
بر اساس گزارش فاکس نیوز، کاملا آشکار است با وجود دو رقیب سر سخت مانند فایرفاکس و کروم و زمانی که این دو شرکت در بازار جهانی مایکروسافت را در زیر آتش قرار دادهاند، شرکتی که پیش از این بر جهان مرورگرها سلطه داشت، ارائه سریعتر محصولات به استاندارد صنعتی در سطح جهانی تبدیل شود.
رشد 27 درصدي درآمدهاي گوگل در فصل نخست 2011
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
همكاران سيستم- شرکت گوگل طي گزارشي اعلام کرد که در فصل نخست سال جاري ميلادي با افزايش درآمدهاي خود مواجه شده و اين در حالي بوده که «لري پيج» يکي از دو موسس اين شرکت بزرگ اينترنتي در پست مديريتي جديد خود مشغول به کار شده است.
شرکت بزرگ گوگل طي سه ماه گذشته و از 31 مارس 2011، در مجموع موفق به کسب درآمد 58/8 ميليارد دلاري شد که اين رقم از درآمدهاي آن در فصل نخست سال قبل 27 درصد بيشتر بود. گوگل پس از کسر هزينهها و پرداخت درصد مالي شرکتهاي تبليغاتي زيرمجموعه خود در نهايت موفق به کسب سود 54/6 ميليارد دلاري طي فصل نخست سال ميلادي جاري شد.
سود خالص گوگل در اين دوره زماني 30/2 ميليارد دلار يا به عبارت ديگر 04/7 دلار بهازاي هر سهم محاسبه شد که اين رقم از سود خالص 96/1 ميليارد دلاري يا 06/6 بهازاي هر سهم گوگل در مدت مشابه سال قبل بيشتر بود.
کارشناسان اقتصادي مرکز Thomson Reuters از قبل پيشبيني کرده بودند که گوگل در اين دوره زماني 32/6 ميليارد دلار درآمد کسب خواهد کرد.
در مجموع درآمد گوگل از سايتهاي زيرمجموعه اين شرکت در فصل نخست 2011 به رقم 88/5 ميليارد دلاري رسيد که در اين مدت سايتهاي شريک گوگل نيز توانستند تحت برنامه AdSense اين شرکت 43/2 ميليارد دلار درآمد کسب کنند. درآمدهاي گوگل در خارج از مرزهاي آمريکا در اين دوره زماني 53 درصد از کل درآمدهاي شرکت مذکور را تشکيل داد و 52 درصد از درآمدهاي آن نسبت به فصل پاياني سال 2010 بيشتر بود.
اعلام انحلال باشگاه استیل آذین
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
مالك باشگاه استيلآذين از انحلال اين تيم خبر داد.
به گزارش البرز حسين هدايتي، مالك باشگاه استيل آذين پس از ديدار جنجالي با پرسپوليس در گفتوگويي كوتاه با فارس از انحلال اين تيم و كنارهگيري از ادامه رقابتهاي ليگ برتر فوتبال خبر داد.
وي در اين زمينه گفت: مسئولان هر كاري ميخواهند انجام دهند، جريمهمان كنند. ديگر حتي يك لحظه هم در اين فوتبال نميمانم و از هم اكنون انحلال استيل آذين را اعلام ميكنم.
هدايتي در پايان گفت: خداحافظ فوتبال، بخش خصوصي نباشد بهتر است.
دیدن این تصاویر رو از دست ندید
۲۷ فروردين ۱۳۹۰
حاشيه ديدار استقلال و راهآهن
۲۶ فروردين ۱۳۹۰
علي سعيدلو رئيس سازمان تربيتبدني همراه با كارلوس كيروش و دستيارانش براي تماشاي ديدار تيمهاي استقلال و راهآهن در جايگاه ويژه ورزشگاه آزادي حضور دارند. كيروش 5 دقيقه پس از شروع بازي به ورزشگاه آمد.
اولین گوشی های نوکیا با سیستم عامل ویندوز Nokia W7 و W8 هستند
۲۶ فروردين ۱۳۹۰
گوشی هایی جدیدی که در کنفرانس اخیر نوکیا معرفی شدند تمامی با سیستم عامل سیمبیان بودند ولی آینده اینگونه نخواهد بود. شایعه جدید در مورد گوشی های جدید نوکیا با ویندوز فون 7 به گوش می رسد. یکی از کارکنان نوکیا گفته مدل های آزمایشی این گوشی ها در حال تست هستند یکی از آنها W7 است که سخت افزارش تقریبا شبیه X7 است. W8 هم مدلی دیگر شبیه N8 است. این گوشی دوربین 8 مگاپیکسلی خواهد داشت. همچنین ایشان گفت گوشی های زیادی برای سال 2012 برنامه ریزی شده.
نسخه جدید Dynamics ERP مایکروسافت تحت فضای مجازی
۲۶ فروردين ۱۳۹۰
همكاران سيستم- اين اقدام باعث ايجاد تغييرات بنيادين در نحوه فروش ابزار سازماني Dynamics خواهد شد. اين ابزار تاکنون از طريق شرکاي مايکروسافت در اختيار کاربران قرار ميگيرد و با انتقال آن به پلتفورم مجازي Azure، از اين پس توسط شرکت مايکروسافت عرضه ميشود.
مايکروسافت در اين کنفرانس توضيح داد که نسخه آتي Dynamics تحت فضاي سيستمعامل مجازي Azure در اختيار کاربران قرار ميگيرد و مشترياني که از اين ابزار استفاده ميکنند از اين پس خواهند توانست فعاليتهاي خود را تحت فضاي پردازش ابري(Cloud Computing) انجام دهند.
تحليلگران و کارشناسان طي سالهاي گذشته بسيار متعجب بودند که چرا مايکروسافت اين اقدام را انجام نداده است و در اين ميان «کريل تاتارينو» مدير مرکز Business Solutions مايکروسافت طي سخنراني خود در کنفرانس Convergence توضيح داد که از اين پس ابزار سازماني Dynamics ERP تحت فضاي مجازي پلتفورم Azure خدمات خود را در اختيار کاربران ميگذارد.
او در اين خصوص توضيح داد که مجازي شدن ابزارها و قابليتهاي Dynamics ERP به معني دشواري در استفاده از آنها نخواهد بود و اين اقدام تواناييهاي اين نرمافزار سازماني را افزايش خواهد داد. او در اين باره گفت: «آنچه که ما انجام ميدهيم، هماهنگ ساختن اکوسيستم پيراموني با نيازهايمان است. اين براي ما اهميت فراواني دارد تا اکوسيستم ERP را تحت فضاي پردازش ابري ارايه دهيم. تمام کاربراني که از اين نرمافزار استفاده ميکنند، از اين پس تحت فضاي پردازش ابري قرار خواهند گرفت».
آیا داشتن مدرک دانشگاهی واقعا ارزش دارد؟
۲۶ فروردين ۱۳۹۰
مترجم: جعفر خیرخواهان
ریچارد پوسنر حقوق دان و گری بکر اقتصاددان در نوشته ی زیر که از وبلاگ معروف این دو اندیشمند ترجمه شده است سعی در پاسخ به سوال فوق را دارند.
ریچارد پوسنر
در شماره ششم مارس روزنامه نیویورک تایمز، اقتصاددان پل کروگمن مقاله جالبی را با این عنوان نوشته بود «مدرک دانشگاهی و درآمد دریافتی.» کروگمن در آن مقاله، این نگاه مرسوم که ما نیاز به سرمایهگذاری بیشتر در آموزش و تحصیل داریم چون «هر کسی میداند مشاغل آتی نیاز به سطوح دائما بالاتر مهارت دارد» را به چالش میکشد.
کروگمن استدلال میکند که از حدود 1990 تاکنون «بازار شغل در آمریکا، شاهد افزایش کلی تقاضا برای مهارت نبوده است، بلکه میانه آن خالی شده است یعنی اشتغال دستمزد بالا و دستمزد پایین به سرعت رشد کرده است؛ اما مشاغل دستمزد متوسط، انواع مشاغلی که به حساب ما طبقه متوسط قوی را حمایت میکند، عقب مانده است. او انتظار دارد این روند ادامه یابد و به مقاله اخیری اشاره میکند که چگونه استفاده از نرمافزار برای انجام تحقیقات حقوقی رشد روزافزونی یافته است و قابلیت جایگزینی لشکر وکلا و پیراحقوقیهای دخیل در مرور اسناد در پروندههای بزرگ را دارد. او استدلال میکند رایانهها در انجام کارهای شناختی و دستی مناسب هستند که عملا با پیروی از قواعد انجام میشوند، در حالی که کارهای مستلزم میزان بالای صلاحدید یا خلاقیت از نوشتن شعر گرفته تا اختراع شبکه اجتماعی جدید و اداره شرکت در کنار برخی کارهای دستی (او نمونههای رانندگان کامیون و سرایدارها را میآورد، اما میتوانست مستخدمان و پرسنل خردهفروشی را بیفزاید) نمیتوان از رایانه استفاده کرد. او استدلال میکند تقاضای مشاغل در رستههایی رشد خواهد کرد که کار را نمیتوان اتوماسیون کرد و تقاضای مشاغل در رستههایی که قابل اتوماسیون هستند کاهش خواهد یافت.
بنابراین کروگمن نتیجه میگیرد «افکار واهی و پوچی» است که باور کنیم «فرستادن بچههای بیشتری به دانشکده میتواند جامعه طبقه متوسطی را که به آن عادت داشتیم، بازگرداند.» در عوض تمرکز باید روی «بازگرداندن قدرت چانهزنی باشد که کارگران طی 30 سال گذشته از دست دادهاند و تضمین جنبههای حیاتی برای همه شهروندان، مهمتر از همه مراقبت تندرستی.»
اما اینها نسخههای بیهودهای هستند. تقویت اتحادیهها باعث اتوماسیونسازی بیشتری میشود چون کار را نسبت به سرمایه پرهزینهتر میسازد و ارائه مراقبت از تندرستی به هر شهروند، بار مالیاتی نه فقط اشخاص ثروتمند، بلکه اشخاص درآمد طبقه متوسط را هم افزایش خواهد داد، چون هزینههای مراقبت تندرستی همگانی، گیجکنندهتر از آنی است که بار مالی آن تماما بر دوش ثروتمندان بیفتد.
اما پرسش جالبتر این است که آیا حق با کروگمن است که درباره بازده آتی تحصیلات دانشگاهی بدبین است. بازار با این ادعا موافق نیست. اگر بازار با او موافق بود، ثبتنامهای دانشگاهی رو به کاهش میبود، چون دانشگاه گران است نه فقط بر حسب هزینه شهریه بلکه با توجه به هزینه فرصت (درآمدی که به خاطر سالهای تحصیل از دست میرود.) ثبتنامهای دانشگاه حتی نسبت به جمعیت نیز افزایش یافته است و مهمتر اینکه از منظر بازار، دانشجویان دبیرستانی بیشتری اظهار علاقه برای رفتن به دانشگاه کردهاند حتی اگر کروگمن درست گفته باشد که تحصیلات دانشگاهی، افزایش درآمد کافی در طول عمر برای جبران هزینه شهریه و هزینه درآمدهای از دست رفته طی سالهای تحصیل دانشگاهی را نخواهد کرد. (البته نرخ بالای بیکاری، با کاهش دادن هزینه فرصت دانشگاه، هزینههای کلی دانشگاه را کاهش میدهد و بنابراین به حفظ ثبت نام بالا کمک میکند، اما این یک عامل اصلی محرکبخش تقاضا برای تحصیلات دانشگاهی نیست.)
بازار گاهی اشتباه میکند یا منافع غیرپولی دانشگاه میتواند با نرخ سریعتری از منافع پولی در حال کاهش رشد کند. دانشآموز دبیرستانی و والدین وی به ندرت در جایگاهی هستند که ساختار بازار کار در ده یا بیست سال آینده را پیشبینی کنند. بیشتر مردم، بیشتر انتظارات خود از آینده را در برونیابی ساده از گذشته اخیر میگذارند. اغلب این بهترین کاری است که فرد میتواند در حضور عدمقطعیت عمیق انجام دهد، اما بحران اقتصادی که در 2008 آغاز شد ما را نسبت به گسیختگیها و روندهای اقتصادی هوشیار ساخته است. آینده همیشه تکرار گذشته نیست. شاید حق با گروگمن باشد که رایانهها جایگزین بیشتر مشاغل سطح میانی میشوند. نمونه زنده، میزان مشاغل در کتابفروشیها است که به خاطر آمازون از بین میروند. نابرابری درآمد در آمریکا رو به رشد است (نشاندهنده این است که روندهای منفی و نیز مثبتی هستند) و شاید به رشد خود ادامه دهد. میتوان حتی پیدایش طبقه بزرگی از خدمتکاران را همانند انگلستان سده نوزدهم تصور کرد. پیشرفت فنآوری با نرخ سرگیجهآوری به رشد خود ادامه میدهد؟ هیچکس مطمئن نیست که این پیشرفت ما را به کجا میبرد.
هرچند یک دلیل برای بدبینی این است که کروگمن مفهومسازی بسیار محدودی از منافع تحصیلات دانشگاهی دارد. او فکر میکند آنچه تحصیلات دانشگاهی انجام میدهد منتقل کردن دانشی است که دانشآموخته یا برای حرفه کاری خویش یا برای مرحله بعدی تحصیل خود نیاز دارد از قبیل مدرسه حقوق یا دانشکده پزشکی، اما شاید ارزشمندی بیشتر دانشکده در جایی دیگر قرار داشته باشد: در فراهم ساختن ارتباط با کسانی که هوش بالای متوسط دارند، در سرشار کردن جوانان از مهارتهای کاری عمومی (انضباط، کار تحت نظارت، پیروی از دستورات، ارزشیابی شدن، مهارت اساسی نوشتن و صحبت کردن، تسلط بر یک زبان خارجی) در تقویت جاهطلبیها و در ارائه اطلاعات به کارفرمایان آتی درباره درخواستکنندگان شغلی که جفت و جور کردن بهتر کارگران با مشاغل را بهتر میسازد. معقول است که این منافع غیراطلاعاتی تحصیلات دانشگاهی، برای دامنه گستردهای از مشاغل ارزشمندی بالایی داشته و صاحبان این مشاغل را قادر میسازد تا درآمد مناسب طبقه متوسط را به دست آورند. افسران پلیس، نگهبانان زندانها، آتشنشانان، درجهدارها، پرسنل فروش، پرستاران، راهنمایان سفر، منشیها، پذیرش هتل، کارکنان IT، تکنسینهای پزشکی، مدیران فروشگاه، مکانیکهای خودرو و کارگران بسیار دیگری که نیاز به تحصیلات دانشگاهی برای مشاغل خود ندارند، در عین حال ارزش بسیار بالایی برای کارفرما پیدا میکنند اگر چنین تحصیلاتی داشته باشند و مطابق آن جبران زحماتشان میشود. سرانجام تحصیلات دانشگاهی نه فقط درآمدها را به شیوههایی متفاوت از ایجاد مجموعه دانشها افزایش میدهد، بلکه با ماهرتر ساختن آنها در مدیریت خانوار، هزینههای زندگی مردم را کاهش میدهد.
اما حتی اگر اینها درست باشد (وکروگمن اشتباه کرده است) نتیجه گرفته نمیشود که باید افزایش گسترده مخارج عمومی تحصیلات و به دنبال آن افزایش تعداد کسانی که تحصیلات دانشگاهی به دست میآورند را داشته باشیم. تعداد کسانی که ضریب هوشی بالا و خصایص شخصی دارند که توانایی سود بردن از تحصیلات دانشگاهی را پیدا میکنند ذاتا محدود هستند و شاید همه یا بیشتر آنها، تحصیلات دانشگاهی را در شرایط موجود به دست خواهند آورد.
گری بکر
طی 30 سال گذشته، آموزش عالی در سطح جهان بسیار رونق گرفته است. اساسا در هر کشوری، نسبت دختران و پسرانی که وارد دانشگاه میشوند و مدرک عالی میگیرند به شدت افزایش یافته است. رونق تحصیلات عالی در کشورهای در حال توسعه نیز دقیقا به اندازه کشورهای توسعه یافته بوده است، اگر چه طبیعی است که کشورهای فقیرتر هنوز نسبت بسیار کمتری جوانان با تحصیلات دانشگاهی دارند. چین یک نمونه حاد از آنچه در کشورهای در حال توسعه اتفاق میافتد است چون ثبت نام در دانشگاههای چین طی 15 سال گذشته چند برابر شده است. در آمریکا نیز میزان ثبتنامیها افزایش یافت، اما با نرخی که از بسیاری کشورهای ثروتمند کندتر است. وقتی نسبت جمعیت با تحصیلات دانشگاهی را اندازه میگیریم، رتبه آمریکا از بین سه کشور نخست در چند دهه پیش به جایی بین دهم تا پانزدهم سقوط کرده است. روند جهانی نشان میدهد نیروهای سراسری در پشت آن قرار دارد. در مورد رونق آموزش عالی، یک نیروی مهم، معرفی رایانه و سایر فناوریهایی است که مزیت و برتری را در بازار کار به افرادی میدهد که اطلاعات و دانایی را در کنترل دارند. انتقال سریع فناوریها از کشورهای ثروتمندتر به فقیرتر تا حدی نتیجه سرمایهگذاری مستقیم خارجی و نیز افزایش تقاضا برای اشخاص تحصیلکرده در بیشتر کشورهای کمتر توسعه یافته بوده است. اگر ارزش آموزش عالی در اقتصاد مدرن اطلاعاتمحور، زیاده برآورد شده است پس رشد چشمگیر تعداد اشخاص تحصیلکرده باید اضافه پاداش درآمدی برای دانشآموختگان دانشگاهی را پایین آورده باشد و نرخ بیکاری این دانشآموختگان را بالا ببرد. در واقع این اضافه پاداش درآمدی معمولا افزایش و نه کاهش یافته است و اغلب رشد بالایی داشته است. بهعلاوه نرخ بیکاری دانشآموختگان دانشگاهی بسیار کمتر از نرخ بیکاری دانشآموختگان و ترک تحصیلیهای دبیرستانی بوده است.
برای مثال در آمریکا، میانگین درآمد اشخاصی که چهار سال دانشگاه رفتند از حدود 35 درصد میانگین درآمد دانشآموختگان دبیرستان در 1980 به حدود 55 درصد بالاتر در 2009 افزایش یافت با وجود اینکه در این دوره نسبت نیروی کار آمریکایی با تحصیلات دانشگاهی رشد کرد. طی دوره 30 ساله اضافه پاداش درآمدی اشخاصی که تحصیلات تکمیلی دارند حتی سریعتر افزایش یافت. بهعلاوه، نرخ بیکاری اشخاص با تحصیلات پایین بسیار بالاتر از نرخ بیکاری اشخاص دارای تحصیلات عالی باقی ماند.
افزایش اضافه پاداش درآمدی در آمریکا از 1980 تاکنون برای اشخاص با تحصیلات دانشگاهی، با رشد طی این دوره در تقاضا برای فارغالتحصیلان دانشگاهی سازگار است که از افزایش عرضه آنها پیشی گرفت. افزایش اضافه پاداش درآمدی اشخاصی که تحصیلات عالی دارند در بیشتر کشورها دیده میشود به استثنای زمانهایی که رشد عرضه اشخاص دانشگاهی سرعت غیرمعمولی داشته است که نمونه تحولات چین آن را نشان میدهد. از اواسط دهه 1990 چین رشد بسیار سریعی در عرضه تحصیلکردگان دانشگاهی داشت. چون که تعداد زیادی جوانان با مدرک دانشگاهی وارد نیروی کار شدند، درآمد آنها اندکی کمتر از درآمد جوانان با مدرک دبیرستانی شد، اما درآمد دانشآموختگان دانشگاهی که تجربه کاری چشمگیری داشتند همچنان به شدت رشد کرد که نشاندهنده افزایش قابل توجه تقاضا برای دانشآموختگان دانشگاهی با تجربه شغلی بیشتر است.
اینک به تحلیل کروگمن میرسیم که پوسنر نظرش را درباره آن بیان کرد. من با کروگمن موافقم که همهکس در آمریکا یا جاهای دیگر از تحصیلات دانشگاهی نفع نخواهند برد، اما آمریکا و بسیاری از کشورهای دیگر تا آن حد افراطی خیلی فاصله دارند، اما اگر کروگمن درست گفته باشد که نرمافزار جایگزین تحصیلکردگان دانشگاهی در مقیاسی وسیع شده است، که مشاغل دستمزد بالا قابل برونسپاری بیشتر نسبت به مشاغل کم درآمد است و اینکه تحصیلات دانشگاهی کمکی به یافتن مشاغل خوب نمیکند، پس قطعا طی سالهای اخیر منافع درآمدی تحصیلات دانشگاهی باید نسبت به منافع اشخاص با تحصیلات کمتر شروع به کاهش میکرد. اما با این حال از ابتدای دهه 1990 و حتی طی دهه گذشته، واقعیات مخالف آن هستند: میانگین اضافه پرداختی درآمدی دانشآموختگان دانشگاهی در آمریکا و به ویژه اضافه پاداش اشخاصی که تحصیلات تکمیلی دارند با وجود رشد تعداد تحصیلکردگان در نیروی کار همچنان افزایش یافته است (این شواهد را میتوان در مقاله «تبیین رونق جهانی در تحصیلات عالیه زنان» نوشته گری بکر و همکاران، ژورنال سرمایه انسانی، پاییز 2010 یافت.) پس جدیدترین روندها در درآمد تحصیلکردگان دانشگاهی از این دیدگاه که آمریکا نیروی کار با تحصیلات بیش از حد دارد پشتیبانی نمیکند.همه اینها بیانگر این است که اوباما درست عمل میکند و آمریکا باید تلاشهای بیشتری بکند تا تعداد اشخاص حائز شرایط ورود و به پایان رساندن دانشگاه را افزایش دهد. این عمدتا مشکلی مردانه است چون نسبت زنان آمریکایی که دانشگاه را به پایان میرسانند به سرعت رشد کرده است: زنان اکنون حدود 60 درصد تمام مدارک چهار سال دانشکده و کارشناسی ارشد را دریافت میکنند در حالیکه سهم مردان فقط 40 درصد است، در صورتی که در 1970 زنان حدود 40 درصد این مدارک را میگرفتند.
بخشی از مشکلات آمریکاییها ناشی از نرخ ترک تحصیل بالا در دبیرستان است شامل نرخ ترک تحصیل دانشآموزانی که فقط مدرک معادل دیپلم گرفتند. این نرخهای ترک تحصیل در حدود 25 درصد همه دانشآموزان دبیرستانی ثابت مانده است، رقم ناامیدکنندهای نسبت به سایر کشورهای توسعه یافته که نرخ ترک تحصیل معمولا زیر 10 درصد دارند. دانشآموزانی که ترک تحصیل میکنند مشاغل خوبی به دست نمیآورند چون شواهد قاطعی موجود است که حقوق پرداختی به ترک تحصیل کردهها بسیار پایین است و نرخ بیکاری بسیار بالایی دارند. این دادهها از هر گونه «خالی شدن میانه» فرصتهای شغلی کنایهزده شده توسط کروگمن پشتیبانی نمیکنند. نکته خصوصا نگرانکننده اینکه تعداد آفریقایی- آمریکاییها و سایر اقلیتها در بین ترک تحصیل کردههای دبیرستانی بسیار زیاد است.
پس نتیجهگیری من این است که آمریکا از افزایش تعداد دختران و پسرانی که وارد دانشگاه میشوند و دانشآموخته میگردند نفع میبرد، اما بدین منظور نیاز به تقویت و آمادهسازی دورههای پیشدانشگاهی است، چالشها بسیار زیاد هستند، اما منافع بالقوهای که عاید میسازند ارزش تلاش قابلملاحظه از سوی هیاتهای عمومی و خصوصی را دارد.
تصاویر جالب از جوانی چند رییس جمهور
۲۶ فروردين ۱۳۹۰
آنجلا مرکل صدراعظم آلمان
پوتین نخست وزیر روسیه
نیکلا سارکوزی رئیس جمهور فرانسه
گردون بروان نخست وزیر سابق انگلیس
محمود احمدینژاد رئیسجمهوری ایران اسلامی
باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا
جورج بوش رئیسجمهور سابق آمریکا
عکس:امانتدار کوچولو
۲۶ فروردين ۱۳۹۰
عکس: چلوکباب خور حرفهای!
۲۶ فروردين ۱۳۹۰